Ryhnylmz Meraba arkadaslar Sehir hastanesinde sezeryan dogum yapanlara bi sey sotmak istiyorum. Acaba sezeryan gunu esten imza falan aliniyor mu herhangi bi sey icin yoksa onlarin hic bi alakasi olmuyo mu ? Bilgi verirseniz cok sevinirim
Emedko Ryhnylmz cnm o konu da bilgim yok ama ben normal doğum diye gittim devlete sezeryana döndü doğum. Eşime sormuşlar acil sezeryana alicaz eşinizi diye eşimde tamam ne gerekiyorsa yapın demiş o zaman .
Ryhnylmz Emedko Allah anali babali buyutsun canim benim 🙏 benim de ufak oglum var esim duramicak yanimda birakip gidecek kalabalik bi yer zaten o yuzden bilgi almak istedim ,🙂
Emedko Ryhnylmz cnm bizim burda devlette eşleri odaya almıyorlar. Refakatçi olarak bile kalamiyorlar . Bize izin vermemişlerdi 😏 sizin orda nasil bilmiyorum tabi
Ryhnylmz Emedko sanci cekerken aliyolarmis canim burda refakatci olarak da tekli oda olursa aliyolarmis benim 3 haftam var sezeryan olcam esim ogluma bakacak da ablam kalcak yanimda
Emedko Ryhnylmz bizde almadılar ya benim oda da tek kişilikti. Hepsi aynı değil herhlde demekki. Hayırlı doğumlar olsun inşallah cnm . Sağlıkla gelsin minnoş.