Catmama cennetimmm1212 daha iki gün önce oldu doğumum ☺️ biz önceden anlaşmıştık 6000 TL idi. Sonra 6.500 oldu yalnız hastaneler yeni zam yapacak sanırım yaz aylarına doğru klinikten öğrenmenizde fayda var. Yalnız sonuna kadar hak ediliyor o miktar durumunuz müsait ise kesinlikle tavsiye ederim
cennetimmm1212 banada ayni sekilde dediler önce 6 bin daha sonra 6500 dediler normal mi oldu acaba nasil geçti çok özel olmayacaksa
Catmama cennetimmm1212 istediğinizi sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplayayım sayfamda doğum hikayem yazıyor bir bakın aklınıza takılan olursa hepsini cevaplarım 🤗
cennetimmm1212 evet okudum cok sevindim sizin adiniza bizde 37 olduk peki çalışanlar dan memnun kaldınız mi sonucta o kadar para verdiniz hakkını verdiler mi acaba
Catmama cennetimmm1212 ben bu kadar beklemiyordum hemşireler çok ilgili ve tatlı dilliydi hele yaşı daha büyük olan ebe hemşire çok ilgiliydi gerçekten.. temizlik de iyiydi.. En önemlisi ameliyat ekibi aşırı seri ve terslemeyen bir ekipti☺️. Allah hepsinden razı olsun inşallah
cennetimmm1212 çok teşekkür ederim Allah saglik huzur mutluluk versin evladiniza insallah gecmis olsun