Serap_s Ağızdan alınır yazıyor ama doktor fitil olarak kullan dedi. O ayrı bir ilaç mı yoksa bunu ister hap ister fitil olarak mı kıllanıcam? Yanlış mı verdi acaba eczacı
Novaa Serap_s İki türlü de kullanılıyor. Hap olarak alınırsa yan etkisi oluyor. Bir de fitil olarak daha faydalı.
Meri3220 Serap_s yok canım aynı hap hem oral hemde vajinal kullanılıyor. Fitil kullanımı daha iyi hem daha çabuk etki gösteriyor hemde yan etkisi olmuyor 🤗
Esra33-34 Serap_s bende bu aksam baslıcam canım gecmıs olsun açık kahve lekelenme geldı cok düşükte olsa risk leke gelmesı dedı. On gun kullancam agızdan alma bas dönmesı yapıyo direk alttan kullan dedı doktor.
FeriDee Serap_s geçenlerde aynı postu bnde açmıştım hapta fitil de aynı kutu. Dr bana da aynısını demişti. Fitil olarak kullana bilirsin
Hatice_gzr2505 Serap_s evet ikisi de aynı fitil olarak kullanılan daha faydalı ağızdan alımda bazı alerjiler yaratabiliyormus
Serap_s Tesekkür ederim herkese. Benim cok lekelenmem yok cok hafif pembemsi bir kere gördüm sadece ama ultrasonda görünce doktor önlem alalım dedi. İnsan endişeleniyor işte 😊