SamsonsMom 1919 randevulu gittim, gebeliklerde muayne açılırken analık hakkımdan yararlanmak istiyorum derseniz yardımcı oluyorlar.
Febrarss asellmom kaldım çok güzel ilgilendiler çocuk doktoru bebeği her gün kontrole geldi emzirme ebeleri falan var baya yardımcı oluyorlar temiz hastane
asellmom Febrarss benim sezeryan olma ihtimalim var sezeryan ile ilgili hiç bilgim yok lazerle mi dikiyorlar iplemi nasıl gözüküyor dikişler bilgi verirmisin
Febrarss asellmom lazer ile dikiyorlar benimki nerdeyse gözükmüyor bile çok güzel dikmişler gerçekten 🥰
-prensessannesii Febrarss veznede analık hakkından bahsetmişsiniz ben tam anlayamadım acaba bilgilendirir misiniz ?
tcasl Nurgl34 ben giydiriyolar diye hatırlamistim sonradan fotoğraflara baktım bez takmışlar battaniyeye sarmislar refakatçim giydirdi hemen aldılar zaten odaya
Nurgl34 Elifekrem25 benim arkadaşım iki hafta önce sezeryanla doğum yaptı bebeği hiç temizlememisler bile bezleyip getirmişler öyle söylüyordu burda bı iki kisi daha öyle söylemişti
yerimseniben34 Lavinia21 eminmisiniz günlerdir bu randevuyu bekliyorum şekerim var düzenli kontrole gitmem gerekiyor başka randevu da yok
yerimseniben34 Lavinia21 internetten yeni baktım o söylediğiniz tarihte aile hekimleri grev yapacakmış galiba bütün Dr değil
Lavinia21 yerimseniben34 muayeneler de çalışmayacakmış hemşire arkadaşım söyledi ama siz yine hastaneyi arayıp sorun emin olun
Nurgl34 yerimseniben34 geçen grevdede internete oylel diyordu ama ben devlete gittigmde onlarinda grevde olduğunu söylediler bakmadilar