Mrvll Bu haftada kontrole giden var mı, bebislerinizin kilosu nasıl, doğum şekliniz belli mi, genel anlamda nasıl gidiyor ? 🤗
Boesie Mrvll En son 34+0 da gittim 2400 gramdi simdi 35+4 olduk 36da tekrar randevum var bakalim kac olduk☺️
gldn065807 Mrvll 35+1 çarşamba randevum var bakalım. Kaç olmuş minnak kızım 33 de 2200 grm di merak içindeyim fena bel ağrısı var
sinemcansenturk 35+4 şuanda 23 şubatta gittim(34+6 iken ) 2600 dedi zayıf mı diye düşünmeye başladım açıkçası boyu 2 hafta önde eşimde bende uzun insanlarız ama bi 3000 -3500 arası olsa daha rahat edicek sanki içim. Doktor önemli olan gelişimi her şeyi iyi diyor ama işte bilmiyorum sizinkiler ne alemde
melekkizim_00 sinemcansenturk bence kilosu normal canım ultrasonda yanılma payıda var öyle düşün ve son haftalar artık daha fazla Akocak allah izin verirse 🙏🏼
FDM220 sinemcansenturk kaç kilo doğurmayı düşünüyosun kilosu normal hatta önde bile 34 haftalıkken nasıl 3500 kilo olacak o çocuk 40 haftalıkken 5 kilo felan doğar heralde 😏
sinemcansenturk melekkizim_00 Aslında doktorum içimi çok rahatlatıyor ama çevreden gelen kıyaslama ve yorumlar beni bitiriyor. Ne daha 2600 mü ya zayıf bebek demekki inşallah küvezlik olmaz vs vs içimi şişirdiler. Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Minnosbir_Anne 35+3 teyiz bizde gece hicbirsekilde uyutmuyor beni kıpır kıpıriz herhalde gelmek istiyorum diyor yarın kontrolümüz var bizimde kilosu ile ilgili son güncellemesi yarın ogrenicez 🥰 doktorum normal diyor ama ben korkuyorum sezeryan olucam. Hazırlıklarınız bittimi Hanımlar temizliğinin falan
sinemcansenturk Minnosbir_Anne çantalar ve bebek eşyaları tamam ama hala ev temizliği yapmadım açıkçası doğumda yapıcaz yapıcaz dediğimiz için bir süredir de detaylı temizlik yapmadım açıkçası temizlesem doğum 22sinde görünüyor gene yağmur toz derken eskiye döner mi diyorum çok aradayım
melekkizim_00 sinemcansenturk kuzum bırak kıyaslamaları hepsi öyle dolardaki ağızların etkisinde asla kalma, ayrıca bunu söyleyen kimse cahil olduğu şuradan belli kilo ile kuvözin asla bi alakası yok tamamen ciğer gelişimi ve organ gelişimi ile ilgili bir şey bu
Ryhnylmz sinemcansenturk ahaha valla ben ,😅 35+5 iz temizlik yapmadim dip kose simdi de diyorum son hafya mi yapsam pislenir mi 2 yasinda oglum var evi mahvediyo napsam ne etsem bilemiyorum ama yavas yavas yapmaya calisiyorum agirlasiyorum o yuzden anca yavas yavas az kullandigimiz yerleri yapiyorum sen de oyle yap bence canim sonra da zor olur
sinemcansenturk FDM220 hayır hayır yanlış anlaşıldım. Doğumda 3000-3500 civarı olsa olarak söyledim şuan için değil
sinemcansenturk FDM220 tabi ki kilosu boyu işin görünen kısmı rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin diyorum hep