Gizemislam06 Kızlar braxton hicks kasılması nedir. ? Suan 21.haftadayım , belimin ortasından iki bacağıma doğru kramp giriyor , durulacak gibi değil , uygulamada bu kasılmadan bahşediyor , braxton hiks bu mu acaba
BMelek Gizemislam06 bende 17. Haftadan itibaren oluyor ama bacakta kramp veya agri olmadi hic bebek saga veya sola toplanip sertlesiyor uzun surerse kasim agrisi yapiyordu. Magnezyum biraz iyi geliyor surekli oluyor ise doktorunuza mutlaka soyleyin
Gizemislam06 Zehra9616 sabahtan beri yatıyorum , geçmedi , geçmiyor , belden asagim yok sanki kaynar sular iniyor , basımda bir agri , sıcak su torbası koydum geçmedi , duşa girdim geçmedi , en son bacağımı koparacam 😖
irmk02 Gizemislam06 benimde kalça ve bacak ağrım vardı osteocare orginal önerdi ayreten elenatalda kullanıyorum . Kullanmaya başladıktan sonra çok rahatladım
irmk02 Gizemislam06 doktoruna danış ama yinede braxton hicks öyle olmaz karında olur bacak ağrısı farklı bişey mesela benim bacak ağrım geçti şimdi ellerim şişiyor ve karpal tunel oldum .
minik22 Benimde sürekli belim ağrıyor gibi ama gelip giden bi sancı değil 27. haftadayım böyle bişey değil dimi
Villanelle 21.haftada braxton hicks olmaz bence. Ki olsa da karında oluyor o. Belden bacağa gitmez. Sizde siyatik falan olabilir belki