HicranAvdar merhabalar 37 haftalık gebeğim, ikinci cocuğum ilkini kaybetmiştik aşırı kaşıntı sebebiyle acile gittim, daha sonra cildiye polikiniğe başvuru yaptım gebeliğe bağlı kurdeşen ürtiker tespit edildi günde 1 serum 2 iğne yaptırıyorum siz böyle bişey yaşadınızmı acaba ? 😢
Rmyskrkus HicranAvdar evet yaşadım ve hayatımın en kötü kesintisiydi kolonya döküp döküp üfleyip aglardim
dlaragur Ben 1,5 senedir kronik ürtikerim canım, tedavim esnasında hamile olduğumu öğrendim hatta. Şuan hergün ufak ufak kabarıyorum ama ilaç iğne vs kullanmıyorum doğuma kadar kullanmayacağım 28 haftalığım bu arada. (doktorum iğneme devam edebileceğimi söyledi ama iğnesiz de idare edebiliyorum çok şükür) o yüzden korkma muhtemelen seninki geçici bi durum doğuma kadar hiçbişeyin kalmaz 😊
HicranAvdar Ilkgozagrimiz kadın doğum doktorumla cildiye doktorum aynı hastanede ikisi görüşerek tedaviyi başlattılar kortizon sanırım
Rmyskrkus HicranAvdar bende öyle oldum doğum sonrasıda devam etti serum taktirsakta geçmedi 1 ay kabus giboydi
Devraninannesi HicranAvdar maalesef siz tek değilsiniz ben bir haftadır yaşıyorum hayatimda böyle bisey görmedim yaşamadım
HicranAvdar Devraninannesi kaşıntı krizi geçiyorum serum iğne ilaç almak istemiyorum ama alınmayacak gibi değil
HicranAvdar Devraninannesi tabi ki gittim çünkü dayanılacak gibi değil. takibimi yapan kadın doğumcu doktorumla cildiye doktorum aynı hastanede birlikte karar vererek serum ve iğne tedavisine başladılar