Twinsmomm1 İkizlerim 20 haftalık oldular ve yarın organ taraması (detaylı ultrason) var. Çok geriliyorum ya bişey derse doktor ya bebeklerimde sorun varsa diye. Sizce korkmakta kuruntu mu yapıyorum benim gibi olan var mı? Özellikle ikiz annelerinde?
Hatice-31 Twinsmomm1 canım bende 34 hafta ikizlere gebeyim her annede olan bir durum bende yarın tekrar detaylıya gircem korkulacak bir durum yok içini ferah tut inşallah güzel geçer sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız 🤲🤲
Hatice_gzr2505 Twinsmomm1 ikili ve üçlü testlerinde sorun yoksa ondan da korkmana gerek yok bence ben onu yaptırmıcam mesela çocuk fazla radyasyona maruz kalıyor etkilenmesini istemediğim için ben de yaptırmıcam sende korkma bence bişey olmaz inşallah
Nuresmq Twinsmomm1 bendede bagirsak parlaklik dedi detaylida 2li test temizdi başka birsey dedimi doktor
Hatice-31 Bebekler tek yumurta mı çift yumurta mı Canım çift yumurta ise inşallah korkulacak bir durum olmaz tek yumurta ikizlerinde risk daha fazla oluyo Allah büyük
Twinsmomm1 Hatice-31 çift yumurta ikizi bi önce ki ultrasonda birinin barsanda parlaklık var dedi dörtlü taramaya girdim temiz çıktı ondan sonra aşırı kuruntu yapmaya başladım ya bişey çıkarsa diye Allah’ın izniyle sağlıkla alalım kucağımıza amin 🤲🏻♥️
Mocuzemiz Hatice-31 tek yumurta ekizlerinde neden bir wey cikir yazdin ben tek yumurta ikizi iki kiz neyse sorunmu olur!?canim
Hatice-31 Twinsmomm1 canım hiç kafaya takma gebeliğinin tadını çıkar Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz ❤️
Twinsmomm1 Hatice_gzr2505 ben ikili üçlü yaptırmadım dörtlü yapıldı sadece oda temiz çıktı ama insan bi tedirgin oluyor elimde değil
Hatice-31 Mocuzemiz canım benim tek yumurta ikizi 30 haftaya kadar bir sıkıntı yoktu çok şükür ama şuan bebekler arasında 3 hafta fark var o yüzden yarın detaylıya gireceğim 35 haftada sezeriyan planlamıştık ama yarın detaylıdan sonra belli olacak tek yumurta ikizlerinde tek plesentadan beslendikleri için biri birinden daha fazla besleniyor ikizden ikize tranfüzyon durumu oluyo ama çift yumurta ikizinde böyle bir sıkıntı yok yüzden dedim inşallah sorunsuz kucağımıza alırız 🤲🙏
Mocuzemiz Hatice-31 bendede cift yumurta🤗necenci haftada hiss etdiniz haraketleri cinsiyyeti kac haftada bildiz?