Zehragniken Kızlar ben 2li test yaptırdım ama 3lü 4lü bunları yaptırmak zorunda mıyım? Sadece detaylı ulturasona girsem olur mu? Fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimm 🥰
Merveee_41 Zehragniken 2lide risk cikmazsa digerlerini gerek görmüyorlar detayliyida sıkıntın yoksa senin tercihine birakiyorlar 2liden sonra doktorun söyler gerek varsa 😊
Cigdemmylmzz Zehragniken benim 2li de risk çıkmamıştı ama sokttprum 4lü istemişti yaptırmıştım. Doktorun istemezse gerek yok bence canım
Neseeli Zehragniken bende ikili oldum sorun çıkmayınca geçen hafta detaylıya girdim. Ama şu var ikili ile üçlü testteki tahliller farklıdır
Ozgennnnnn 2 li testin sonucuna göre Dr yönlendiriyor canım bana gerek yok dedi sadece detaylı ultrason yaptıracağım bende ☺️
Zehragniken Neseeli ikili yaptırdım Bi sorun çıkmadı. Bundan sonra sadece detaylı yaptırsam olur mu diye sormuştum
Ozlem2206 Zehragniken 2li test temiz çıkınca genelde doktorlar diğerlerini istemez zaten canım hepsi aynıymış çünkü ben bi 2li yaptırdım birde detaylı