Aslangns 17 haftadan beri bahsi geçiyor rahim ağzına yakın diye. Hep düzelir dendi. 29+6.haftada kanamam oldu ogüne kadar hiç olmamıştı ozaman ölçümler yapıldı. 27de plesenta previa demişti ama 32 ve 36 da bakarız diye ucu açık bıraktı. Kanama olunca işte baktı Sanırsam 2.2 cm plesenta anterior dan uzantısı var bu şekilde bile Sezeryan dedi. Ama hala çıkar umudu var. Bende araştırıyorum Bi kaç doktora da sordum biraz zor ama çıkadabilir deniliyor. Cuma günü 32+0 olucam kontrolüm var ozaman tekrar değerlendiricekmiş. Kanamadan sonra Bi hafta leke olarak devam etti Bi kaç gündür hiçbişey, yok çok şükür. Tabi dikkat ediyorum yormuyorum kendimi annem geldi yardımcı olmak için. Ama ilaç vs vermedi. Acile gittiğim zaman serum verildi. İçeriğini bilmiyorum soramadım. Takipler sıklaştı. 2 hafta da 1 gel dedi. Her gittiğimde bakıcak mış. Hatta bana yatış verdi doğuma kadar süresiz kanama sebebini anlayamadılar evde çocuğum var bensiz durmaz diye imza atıp çıktım. Ertesi gün doktoruma göründüm o gene acile yönlendirdi. Alttan bile muayene edildi. Ben yatış istemediğim, için bişey yapılmadı. Benim, sorumluluğuma bıraktılar. Anormal Bi durum hissedersen bekleme gel dediler. İnşallah sorunsuz atlatırız 🙏🏻🙏🏻