Humeyra18 Şuan 11 haftalik hamileyim ve kesin olarak doktor karar veremedim dogum paketleri biraz pahalandigi icin Ankara pursakalr a life kadın dogum doktorlari nasil paket alan var mi giden veya hastaya davranislari nasil
Sevdapl Humeyra18 kesinlikle uzak dur. Bir tane doğum doktoru var zaten. Suratsız tersleyen bir kadın. Emine Gül savcı şikayet var da hakkındaki şikayetleri de okuyabilirsin. Ben pursaklar da oturuyorum bir kere gittim bir daha önünden geçmem.
Lalisa Humeyra18 sakın gitme o hastanenin çnünden bile geçme xumartesi kanamam oldu normalde lokman hekim takipliyim orası yakın diye gittik doktor var diye doktor danışmaya telefonda dosyası bende olmayan hastalara bakmam ben dedi beni kanamamla orda bıraktılar piçler
Aycan051415 Humeyra18 bitane doktor var zaten kendini begenmisin biri ben okudum ben çok bilgilerim sennkimsinki havalarında onun yerine duru tıpa git çok çok daha iyi hem güler yüzlü bi doktor hemde ayrıntısına kadar anlatiyo gösteriyor ben çoğu kontrolume duruya gittim tek kötü yanı nst yok nst için a life gidiyorum doğumu şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum
Merv066 Sevdapl bende doğum için orayı düşünüyordum doğum fiyatları diğerine göre uygundu haftaya içinde randevu almıştım
Sevdapl Humeyra18 yok bir tane doktor var. Kuzenim onda doğum yapacaktı ucuz olduğu için. Kadın o hafta korona oldu. Başka doktor yok diye doğum yapacak kızı evine gönderiyorlardı. Kızmış bağırmış falan diğer şubelerinden doktor getirmişler. O doktor da Doğumu yaptırıp tekrar gitmiş.
Humeyra18 Sevdapl yaaa bende yakin diye birde biraz uygunmus diger yerlere bakarak ondan gitsem diye düşünmüştüm diger hastaneler baya pahalı cunki. Tüp bebek yaptirdim ben normalde doktorum medicalparkta kecioren ama ucreti baya pahalı ondan devam edemiycem doktoruma
Humeyra18 Sevdapl muayene icin degil de dogum daha onemli daha dogrusu oncesinde kayiplarim oldugu icin benim istedigim saaatte doktoruma ulasabilmem onemli benim icin
Sevdapl Humeyra18 alife daki kadına da ulaşabileceğinizi hiç sanmıyorum. Muayenede sorularınızı bile zor sorarsınız.
Humeyra18 Sevdapl anladim ben o zaman yine ayni sekilde devam ediyim kontrollere kendi doktorum doguma da hacattepe
Sevdapl Humeyra18 ben de koru hastanesine gidiyorum. Oranın doğum paketi de 10 binmiş. Sizinki ne kadar?
Humeyra18 Sevdapl medical parkin 12.50 kendi doktorum . Ama biraz pahalı tüp bebek içinde para harcayinca biraz . Bende hacattepede bi doktorla görüştüm istedigin zaman gelebilirsin kabul ederim dedi bende son haftalarimda ona gitmeyi dusunuyorum ama kontrollerime kendi doktoruma gitcem
Humeyra18 Sinoooom dogum var mi orda bilmiyorum ama takiplerimi aslinda kendi doktorumda yaptirmak istiyorum tup bebegimide o doktor yapti herseyi o ayaraldi o biliyo basindan diye
Burcucukk Merv066 dogum fiyatlari nasil canim? Sen memnun musun bende gideyim diyordum evime cok yakinda kafam karıştı.
Humeyra18 Lalisa gercekten mi ay allahim gitmeyim o zaman oncesinde bi erkek doktor vardi o iyiydi düşük icin gitmistim baya ilgilenmisti doktor ama bu doktor hic iyi degil galiba
Lalisa Humeyra18 öncelikle çok özür dilerim daha olay taze olduğu için farkında olmadan küfür etmişim kusura bakmayın. Bana bakan kişinin adını bilmiyorum telefonda olan ama o adamı destekliyorlarsa zaten genel olarak hastane gü,el değildir bence
Humeyra18 Burcucukk doğum paketi 7.000 mis galiba bi akrabam yeni almış diger yerlere bakarak uygun ama çok kotu diyolar bendr dusunuyodum yorumlardan sonra artık dusunmem galiba
Merv066 Burcucukk bugün eşim aradi normal doğum için 3600 sezeryan için de 4 bin küsur birşey demişler 110 lirada muayene ucretiymis eğer mesai saati dışında doğum olursa doktor ekstra bin lira istiyomus
Humeyra18 Lalisa onemli degil canim tek 1 tane doktor varmis galiba şuan sadece o doktordur o zaman internette de cok yorum okudum hic iyi yazan yok buraya soruyum dedik burda da yok gitmem ya zaten oncesinde 3 tane düşük yaptim doktor cok onemli