mercimekveannesi3 CaglaG ah hemde ne güzel olur Giresun’a gitmeyi bekliyorum gitsem de yesem ooh mis sakarca gelmişti memleketten onuda yumurtalı kavurup yedim valla onu yeme bunu yeme o zararlı şu şöyle napalim aç mı kalalım abartmadan yedim herşeyden 😂😂
CaglaG mercimekveannesi3 hay yaşa kız zaten gurbetteyiz iyice bi özlüyoruz böyle şeyleri bide yasak diyorlar senede 1 ay olan şeyler zaten 😂
mercimekveannesi3 CaglaG O bir aydada hergun yemiyoruz ki zaten memleketimin kokusunu Aliyorum valla yerken o kadar güzel ki ye gitsin bebişede sanada afiyet olsun 😄
Sumiire CaglaG ben hamileliğimden beri kaç kez yemişimdir bilmem hemde tabak tabak bana bi zararı dokanmadı şimidye kadar
Sumiire CaglaG rica ederim ☺️☺️ ben gibi aşırıya kaçmadan canınız istiyosa yiyin nefsimizi köreltmiş olursunuz nasıl yapıyorsunuz siz tarif verin bakim ben batı karadenizdenim sizin kadar prof olmayabilirim😂
CaglaG Sumiire evet az az yiyeyim en iyisi😂 ben de batı Karadenizliyim Zonguldak. Biz önce haşlayıp sonra bol soğan bazen pırsayla kavurup yumurtalı şekilde yapıyoruz 🥰
Sumiire CaglaG yaa 😂 bizde pırasalı hiç yemedim ama aynı haşlayıp soğanlı yumurta birde tozbiber kavuruyoruz birde bu sene ilk defa turşusunun kavurmasını yedim oda güzeldi
CaglaG Sumiire pırasalı çok güzel oluyor tavsiye ederim soğan yerine pırasa kavuruyorsunuz o kadar😂 evet Giresunlu bir arkadaşım sayesinde ben de turşusunun kavurmasını yemiştim o da güzeldi🤗
CaglaG Pcoslubiranne yeni yeni çıkmaya başlıyormuş. Ben de az da olsa yiyeyim bari içim rahatladı yiyenleri duydukça🥰