begonvilko Kızlar bir tanıdığımız deve sucuğu getirmiş. Daha önce de yemedim galiba hic hatırlamıyorum. Dolapta öyle bekliyor. Yenir mi sizce, hic duydunuz mu?
Yarenvekardesi begonvilko ilk defada duydun . Boşver canım devenin neresinden yapıyorlar bence yeme tabi as erdiysen. Ucundan tadına bak ama doyasıya yeme. Sonuçta as erme üzerine toprak sıva yiyen insanlar var . Ama as ermiyorsan yeme
Guzucuk25 begonvilko deve helal.dir neden yenmesin ki ha ben mesela.hindi ördek tavşan eti yiyemem onun gibi bakiyorsaniz bisi diyemem.ama.helal.acisindan soruyirsaniz yenir
bayanukuslu begonvilko kız deve sucuğunu buldun da dolapta mı süzültüyon 😂😂 tadı ekşidir deve sucuğunun ve bulduysan en kısa zamanda midene gönder derim 😂😂 tadını bilen birisi olan diyorum 😂😂
begonvilko Deletedmom_5 Mysaa Yarenvekardesi Ben de duymuştum da yememiştim hiç. Afyon tarafında çok var galiba. Neyse yemeyeyim o zaman, aş ermedim zaten. Evde var ziyan olmasın diye 😂 teşekkür ederim kızlar 🌸
Yarenvekardesi Guzucuk25 haram demedim . Biliyorum deva helal ama . Hiç duymadım ben batiliyim eşim doğulu . O bizde ne onlarda hiç duymadım . Hamile olduğu nu varsayarak söyledim . Sonuçta toprak sıva da haram değil ama çok yiyen gördüm hatta sigara külünü kaşık kaşık yiyen gördüm . Hamile iken as erdiği için .
begonvilko Guzucuk25 yok helal haram açısından değil, nasıldır bilmediğim için dokunur mu manasında sormuştum canım.
begonvilko SunnyG bana da yeme demişti ama kendi kasabımızdan aldığımız sucuğu ayda bir de olsa yiyordum. Deve olunca kafam karıştı biraz ondan sormuştum 🙈
begonvilko Yarenvekardesi evet canım ben anladım seni. Tam da hamilelikte dokunur mu manasında sormuştum. Afyon’dan geldi galiba emin değilim, oralarda sucuk meşhur ya 😂
Sahida Deve eti bizim memlekette çok yenir , ama hamileler deve sütü veya etini yemezler , normal doğumda çocuğun geç doğar diyolar.
Guzucuk25 begonvilko bende sordum.simdi çok güzel olur diyorlar aklıma Bi sucuklu yumurta düşmedi değil gece gece 😀