Htccprz Anladığım kadarıyla durum biraz karışık belki üzerine görme olmuştur normal şartlarda bu gebelik testi pozitif
Muhammedarasannesi Htccprz sabah yaptim bana kuruma çizgisi olabilir dediler suya tuttum geçmedi tekrar atayim dedim sabah kırmızıyı ama besbelli bide 2 gun önce yaptığım test var oda hafif telefonla görülmeyecek bir cizgi
Htccprz Muhammedarasannesi net bi şekilde hamilesiniz canım yarın bi baktırin beta hcg ye 5 uzeriuse tamamdır 2 gün içinde de kendini katlayacak değer inşallah
Papiiii Muhammedarasannesi kac fakikada cikdi canimm gozukdugu kadariyla hamilesin canim hayirli olsunn istersen yarim bir doktor kontrolune git yada ilk kan ver oyle git saglicakla kucaginaaa al bebegini insallah
Muhammedarasannesi Papiiii 10 dakika da cikti ilk dakikalarda belli belirsizdi heyecandan çekemedim o vakit ya
Muhammedarasannesi Papiiii yeni testimi suya tuttum eskisini zaten atmışım simdi size attığım testi suya tutmustum
Papiiii Muhammedarasannesi anladigim kadariyla yenide su an atdigin resimdeki gibi ikinci silik cizgi cikti sonra suya tutdun yine gitmedi eger boyleysee hamilesin canimm buyuk bir ihtimalle kanamanda herhalde yerlesmedirr ama yinede tam net biseyi ancak doktorun soyler sen bir kan tesyi ver oyle doktoruna git
haziran26 Muhammedarasannesi hayırlı olsun hamilesiniz. Ben test yapıp 5 dk beklemiştim çıkmayınca çöpe atmıştım. Ertesi gün çöpü boşaltınca bi baktım aa çift çizgi sonraki gün bi daha yaptım yine aa çift çizgi 😅 tabi hemen hastaneye koştum hcg 100 çıkmıştı
Selin12- Muhammedarasannesi benimde bu şekilde çıkmıştı canım ben ikinci hamileligimde 4 ay adet gördüm sandım meğersem üstüne görmüşüm daha sonra doktora girince 22 haftalık hamile olduğumu öğrendim