092022anne Ben biraz riskli olduğum için perinatolojiye gidiyorum fakat doğum için başka bir doktor istiyorum henüz bulamadım
happykrkmzs 092022anne 20+1 haftalığım daha önce vitaleye gidiyodum ama çok kalabalık ve randevulu gittiğim halde çok sıra bekliyodum medstar Mustafa sağlam’a geçtim çok memnunum tavsiye ederim
Pyrz_07 092022anne medstar topçular hastanesi murat doruğa gidiyorum çok ilgili ve sıcak kanlı biri kesinlikle tavsiye ederim
annelinkoo1 Kontrole Murat buluta gittim bikaç kere medstar Hastanesi’nde çok memnundum ama şimdi muayene ücretlerinden dolayı kepez devlet Hastanesi’ne gidiyorum oya hanım ve zeynep hanıma onlardan da çok memnunum bakalım doğum da devlette olacak
Ozge3507 happykrkmzs Mustafa sağlam nasıl peki soru sormadan bu hafta bunlsr olacak diye bilgi veriyor mu yada donuk mu ilgili mi?
092022anne Herkese çok teşekkür ederim bende mustafa sağlamı duymuştum medstarda başka bir doktora gidiyordum memnun değildim Bilgilendirme için teşekkürler
minisinannesi07 092022anne ücreti ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz hastaneyi aradık telefonda ücret bilgisi vermiyorlar
092022anne Bsraao Akdeniz üniversitesi Doç Dr Cem sanhal Ben memorialdaki peritonoloji uzmanına da gittim ama en çok üniversite deki doktordan memnun kaldım
092022anne happykrkmzs Çok ilgili bir doktor tek kötü yanı doğuma girmiyormuş girseydi hep ona devam etmek istiyordum
benito Pyrz_07 ben de bugün gittim ama maalesef kafamızda çok soru işareti bıraktı. Daha önce hamilelik harici gittiğimde daha iyiydi ama hamilelik kontrolü içimize kurt düşürdü. Sormasak haftasını bile demeyecekti