Esrasena Civcivim000 Benim ilkinde öyleydi,acile gidip duruyodum nstde sancı çıksın bişey olsun diye yoktu.Nasılki suyun bitmiş yatırmam gerek desi ertesi sabah kensi sancılarım girmeye başladı birden 🤷🏻♀️
Civcivim000 Esrasena yumurta kapıy dayanınca gelmeye karar vermiş😅benimki napcak bakalım. Yatıyorum nefes alamıyorum uykum var dönüp duruyorum fenalardayım valla
Esrasena Civcivim000 Aynen güzel söz tam öyle oldu 😀 Ya aslında zorlamamız lazımda bakma sıkılınca insan çıksın istyo,onun günü dakikası belli 🤷🏻♀️☺️
senel582726 Hurma yiyin ve birde yürüyüş yapın imkanınız varsa bende bunlar çok etkili oldu doktorum 37. Haftadan sonra her gün hurma ye dedi rahmin yumuşamasına yardımcı olur demişti sizde inş en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız
Civcivim000 senel582726 hurma aklımda teşekkür ederim 😊 amin,inşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır bebesini🤲😊
Civcivim000 Esrasena evet aslında öyle gerçekten,bu kadar nefes almakta uyumakta zorlanmasam hadi doğsun modunda değildim hiç ama 10 gündür çok fenayım şimdi hiç bi belirti de olmayınca suni sancısı muhabbeti vs de olumca taktım kafaya rahattım aslında ne güzel 😅hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler 🤲
Esrasena Civcivim000 İnşallah,bende yarın gidicem bakalım,çatı muhabbeti var ama baktrmak istemyorum,zaten ilki normal doğum inşallah bakmaz.Çünkü o zamanda 38 de bakıldı erkenden boşuna nişanım geldi az bişey,1 ay sonra doğum yaptım 🤷🏻♀️
Civcivim000 Esrasena daha önce normal doğurdunuzsa ilk doğum değilse yani çatıya bakmıyorlar diye duymuştum, inşallah iyi haberlerle dönersiniz 🤲😊
MissBus Civcivim000 ben daha 18 haftalığım ama buradaki postlarda okuduğum şöyle. Halı falan silince o çömelme pozisyonundan dolayı tetikliyormuş bir de dans etmek :))
Civcivim000 MissBus ay fıtık var bende halı silersem daha doğrulamam😅😅😅sanırım işin özü hareket halinde olmak sürekli🤷
MissBus Civcivim000 geçmiş olsun. Halı silmeseniz de eğer zorlanıyorsa ve yapabiliyorsanız çömel kalk yapın aquat bir de çömelip yürümek de alaturka tuvalet pozisyonu tetikliyormuş :)
babygeldi Civcivim000 Ebe bir tanıdığımız merdiven inip çık demişti ve squat hele son günler git gel squat yap dedi sen de bi yerden başla bakalım belki gelmeye karar verir😂
Civcivim000 babygeldi inşallah 😅 evde yere eğilmem gerektikçe çekmece açarken falan çömelerek halletmeye başladım dünden beri yavaş yavaş alışırım gün içinde inşallah bakalım 😅