happybaby123 Anneler bugün doktora gittim normalde 35+4 üz, boyumuz 49 cm kilomuz 2440gr. Ölçüler geri dedi doktor 34 ile uyumlu kilosu biraz az dedi göbek çevresi küçük kalmış biraz göbek yapması lazımmış. Tavsiyleriniz neler???moralim çok bozuldu öyle diyince doktor 😔
3mlek2bebkannesi happybaby123 kilosu güzel canm illa 3 kilo üstü doğucak diye bir şey yokki artı daha var alır kilo kaşar peyniri çok etkili canım mutlaka her gün tüket
Nazlimom happybaby123 kaşar, yeşil mercimek, süt,yoğurt,badem,ceviz ben hergün kahvaltıda kaşar yiyorum kilosu haftasıyla uyumlu
Ecoli28 Kaşar peyniri, kuruyemiş, kabak çekirdeği , maden suyu, meyveler özellikle muz ,süt, yoğurt , yumurta kilo aldırırmış.
Prensesannesiii03 happybaby123 kilosu düşük değil bebeğinizin tam iyi ama ekstra olarak muz kaşar yeşil mercimek özellikle iyi kilo aldırıyor deneyeblrsniz 😊
Bisusbi Biri sucuk demiş kesinlikle hamilelikte salam, sucuk, sosis gibi işlenmiş gıdalarda toksoplazma bakterisi bulunabilir. Çiğ etlerde ve çiğ etlerle yapılan ürünler kesinkikle yeme.
Meri3220 happybaby123 her sabah 1 haşlanmış yumurta günlük 2 bardak süt peynir ve kaşar, yoğurt veya ayran ye. Haftada 2 yada 3 gün et tavuk ye hergün ceviz, badem, fındık hangisi olursa artık ve 1 adet muz, 2 yemek kaşığı pekmez bunları günlük birdahaki kontrolde bak bakalım minnak nasıl olacak ama bunları günlük ye canım
gamzesahinn uytanebru Sucuk, salam ve sosis gibi besinler oldukça lezzetliler ve bu tür besinlere karşı istek hamilelik döneminde artabiliyor. Ancak bu ürünlerin hazırlanma aşamasında eklenen nitrit-nitrat adındaki gıda katkı maddeleri kanserojendir ve bebeğiniz için toksik olabiliyor. internetten daha detyalı bakalbılırsınız. bunlar hamıle olmayan onsanlar ıcın de zararlı zaten
Ogretmen_1 Ben madem suyu,kaşar peyniri,tahin pekmez ,muz en çok bunların etkisini gördğm her gün tüketmeye calışıyorum. Ama her bebeğin kilosu belli bazen bunlark yapsak bile doğacağı kilonun üzerine çıkmıyor. Ablam hamileliğinde burda yazılanlarjn coğunj tüketmedi sadexe her gün soda içerdi 3600 doğdu bebeği. Sağlıklı doğsunda bence kilosu bi şekilde hallolur☺️