Kızlar nasılsınız?Uzun olucak ama okursaniz beni mutlu edersiniz fikirleriniz onemli benim icin.Bilen bilir tam 4 haftamdan beri kanama alanım mevcutt dusuk riskim ilk hagtalarda cok yuksekdii dupaston ve fitil prgestron bir ise yaramadi 7+3ken doktora gitdim bebegimi kalbini duydum kesem gayet guzel buyumusdu ama kanama alanim tam kesem kadardı gecmemisdi.Doktor beni psikoljik olarak cok yopratti cok korkuttduu.Artik tam 40 gundur ben yatakdayim yatyorummm hep yat dedii. Yagli progeston ignesi serum yine yuksek dozlu fitil ve dupastona devam etdik.Bu 40 gunluk zaman diliminde benim toplam 10-12 kere koyu kahverengi kanamalarim oldu miktari ne cok ne az ama hic kiemizi kanamam olmadı.Bu son ilaclardan ignelerden sonra sanırım benden baya koyu kahvrengi kanamalar geldii sanieim ixerideki biriken ne varsa dokuldu disari.Tam 5 gundur tertemizimm fitille birlikde hicbirsey gelmiyor icim cok rahat sanki bu sefer icerisi temizlendi gibime geliyor su an 11 hafta olduk bugün.Ama bu yatdgim zaman şunu fark etdimki git gide yipraniyorm saolsun kayinvalidem bakiyor bana bu muddetde.Ama bugün toletden eyilerek cikdim korkutugum icin bisey olur diye ama kayinvalidem gormus cok kotu olmus geldi benle konusdu.Dediki kızımm o bebegi sana Allah verdi boyle kendini yipratip korkutmaa is yap demiyorm ama ayaga kalk 40 gundur yatyorsun bir temiz hava al hicbirseyden korkma icini rahat tutt bebeginm seninle olacakk hic merak etme dusse artik 11 haftaliksin bu zaman kadar olurdu korkutma yipratma kendini bu kadar normal hayatina devam ett yatdikca birazda yipraniyorsun.Dusevek bebegii elinle tutsan dahi duserr dusmeyevek bebegi kimse dusuremez koy yerlerinde her istedginde doktora gidemeyenker varr bakk ayaktalar hep onlarinda riskli olanlari kanama yasayanlari var ama sagsalim bebekleri doguyor dedi.Bu kadar korkma ben isimi kendim gorurum seni evladim gibi gorup sana tavsiye veriyorm normal hayatindaki gibi davran ve cok sakınma sakınan goze cop batar dedii. Dedikleri beni rahatlatdii sanki dogru soyluyo kizlar cok yiprandim kimsenin basina erken haftalarda kanama alani gelmesin kimseye arzulamam.Dogru soyluyor ben hic hamileligimin tadini cikaramadim hic gulemedim hep sıkıntılı oldum ve bu ilk hamileligim.Doktorumuda degisdim kizlar beni cok korkutuyordu.1 hafta sonra kontrole gidicem nolur benden dualarinizi eksil etmeyin bu sefer kanama alanim bitmis olsun lutfen kizlar cok yiprandimm.Sizlerinde basina geldimi bu kadar yatdnzmi ve ya yatmadan kanama alani geciren ve bitiren oldumu?