Aleynasvr Kızlar omzum çok kötü. Tutuldu mu ters bir hareket mi yaptım bilmiyorum ama iki gündür gerçekten çok kötü. Internette ağrı kremi kullanmayın gebelikte yazıyor. Kullanan var mı sakıncası var mı alakasız geldi bana biraz ama bi bilgim de yok bilenler yazabilir mi ?
alyabebekkk Aleynasvr bende aynıydım hala tam geçmiş sayılmaz 4 5 gündür hiçbir doktor ilaç vermedi parol dışındaki seni iyi edecek ilaçlar bebeğine zarar verir dediler biraz daha dayan dediler parol içiyorum günde 2 defa ilk başlarda hiç hareket edemedim çok zorlandım şimdi hafif hafif toparlıyorum 🤲🏼
Maryk Aleynasvr Canım kantaron yağı kullanabilirsin.Baş,boğaz ağrısına bile dıştan sürüp masaj yapınca çok iyi geliyor .Ben göbeğime bile sürüyorum çatlak için.Doktora sormuştum kantaron kullanabilirsin demişti.
Aleynasvr Ozlm007 senin belmis daha sakıncalı olur ilaç olarak kullansan ama dediğin şeyler doğal şeyler zaten zarar vermez canım. Ağrı kremi ilaç ya o yüzden emin olamadım internette de öyle yazınca.
Ozlm007 Aleynasvr normal zeytinyağı evet tamamen doğal ama farmasinin kremi kimyasal sayılır yine de bi doktoruna mesaj at istersen kontrolün yakın zamanda değilse geçmiş olsun tekrardan
Aleynasvr Cereniiimmmm Allah razı olsun geçmezse alicam 🥰 peki sırta bele falan da sürmekte sakınca olur mu kana karışıyor falan yazıyor internette de
Pink29 Cereniiimmmm merhaba fastjel bar evde var ayak tabanım sıddetlı ağrıyor üstüne basamıyorum topukluy ayakkabı sonucu oldu acaba kullansam sorun olur mj
Aleynasvr alyabebekkk geçmiş olsun canım. Ağız yoluyla paroldan başka vermiyorlar zaten ama krem niye verilmiyor onu anlamadim kana karışma ihtimali de saçma geldi bana🤷♀️
Cereniiimmmm Aleynasvr Gönül rahatlığıyla muscoflex jel kullanabilirsin bende bel ağrılarımda kullandım gebeliğimde doktor bilgisi dahilinde . Perşembe günü de doğumum var 🥰
Pelinakcn Bende omuzda artık ağrıyı aşıyor yanma ve uyuşma yaşıyorum, koluma iniyor ve ağlayacak duruma geliyorum. Fizik tedavi doktoruna gittim tetkik yapamayız ilaç veremem hamile olduğun için sadece sıcak tut dedi ve hareket verdi.
Aleynasvr Pelinakcn el ve kolda uyusmalar gebeliğe bağlı ödemeden oluyor canım benim de elimde var geçmiyor asla uyuşuk zor tutuyorum bir şeyleri kırıp duruyorum. O yüzden o doğuma kadar zaten geçmez sanmam magnezyumla falan aza iner belki. Benim tutuldu omzum heralde ondan geçici bir durum geçmeye başladı zaten
Cereniiimmmm Pelinakcn Ben doktor bilgisi dahilinde kullandım sizin doktorlarınız ne şekilde öneriyor bilmiyorum ama benimki önerdi bende kullandım