Sedefcan0808 Ben ne yapacam şimdi ader ağrım var felaket doktorumu aradım saat dolayısı ile cevap vermedi annelerde uyuyor onlarda cevap vermedi eşimle kaldım böle ilk gebelik sanırım korku kapladı beni 😑☹☹☹
Deletedmom434 Sedefcan0808 kuzum hastaneye git hastanedekiler ulaşır doktoruna yada ara hadi bebiş geliyor inşallah hayırlısıyla
Sedefcan0808 Mert_ve_Ecenin_annesi düş aldım çıktım söylemesi ayıp ac ye gittim.yine ki iyiki led takmisim😀😀
Sedefcan0808 Deletedmom434 aradım hastaneyi kuzum sabahı bekleyim dedi ebe hanım suyum gelirse gel.dedi
Deletedmom434 Sedefcan0808 kız bende heyecan yaptım senin yerine sancılarını takip et 5 dakikada bire düşünce hastaneye git 🙏🏻
Nidanurfirat Nişan gelince bekleniyor da su gelince hastaneye gitmeniz gerekiyor mutlaka sancılarınız 5 dk ya düşünce gidin derim
Sedefcan0808 Nidanurfirat peki canım bekliyorum ader ağrısı çekiyorum şuanda felaket zaten suyum azdı bugün serum yerim o yuzden
Sedefcan0808 Nidanurfirat ederim tabiki kuzum ne demek hastaneye gidiyoruz simdi eşim benden beter sabırsız 😀
Edayekta Bende ayni durumdayim canim hastaneye yatis yaptirdik simdi takibr aldilar acilmam yok sancilarda hafif var zaten carsamba sezeryana girecektim yarim giricem ins
Sedefcan0808 Nidanurfirat gittim kuzum 1bparmak aciklik varmış ebe yolladı yarın hazırlıklı gel ne olur ne olma dedi
Minaaa Sedefcan0808 Rabbim yardımcın olsun canım bol bol hac hurması ye doğumu hızlandırır ben ilk doğumum da faydasını görmüştüm bu arada kaç haftalık hamilesin☺️