ada58 haftada kız demişti doktorumuz,13. haftadayız bugün bebek çok küçük ama pipisi oluşmuş olabilir net bişey söyleyemiyorum dedi. sizce erkek mi, kız mı? ortadaki çıkıntıya pipi diyemedi ama olabilir dedi https://www.hizliresim.com/69dsfz6
ada58 Smyye1B kardeşime de erkek demişti 11. haftada fotosu olsa atsam yine büyük yani. kız da olabilir bu görüntüde değil mi ,cinsiyeti kesin olanlar varsa bu açıdan foto paylaşırsanız hepbirlikte yorumlayalım
Beyza2727 Smyye1B bende gidiyorum 13 den beri 15 haftalık oldu pozisyonu musait değil göstermiyor 🥺 ne yapsam ki
ada58 Papiiii inşallah canım allahın gücüne gitmesin ama gerçekten kız evlat çok istedim herşeyden önce hayırlısı diyoruz ama içten içe hep kızım olsun istedim
Fatosada ada58 bize 13. Hafta erkeğe benzyor dedi ilk resimdeki hali 15.hafta o çıkıntı sivrileşmiş bakınn kesin erkek dedi 😊 https://resimyukle.io/g/dkBoiY3EjH
Papiiii ada58 valla ben istemeye utanyorum dilime getiremiyorm herkesin kalbinde birisi olur daha cok istedgi ne yalan soylim benimde var gibi ama Allaha hos gitmez diye hic su ana kadar agzima alip ben su bebegi istyorm diyemedim cok korldum bebegim minik bile olsa hiss eder diyee o yuzdenn hic diyemiyormm kanama alanim mevcut riskli gebeligim Allahim korusun evladimi
Seydasavrak ada58 aslında 18.haftadan kız gibi dediler ama hep bir net değil cümlesi duydum Şükür bugün iyice baktı ve kız dedi doktorum 😂
ada58 Papiiii amin allah korusun hepsini biz nefsimize yeniliyoruz ama dediğin gibi allahtan gelene rıza göstermek lazım. doğru olan o ben doğru düşünmüyorum zaten erkek bebekleri sevemedim şimdiye kadar uzaktan yalandan sevdim başkalarının çovuklarını ama hepsini sevmek gerekiyor hepsi günahsız melek
ada58 kesin belli olmadan söylemiyorlar zaten. 20. hafta perinatoloji randevumuz var orada kesinleşecek bu gidişle. başta sürekli kemik yapısı, duruşu tipik kız demişti. bugün net diyemiyorum dedi
Papiiii ada58 aynen canımm benimde icimee kız doğdu gibi bilmiyorm 11 haftaligim ama rabbim hangisini verirse versin saglikli olsunda cinsiyeti fark etmez benim evladim sonucta
ada58 Beyza2727 meyve suyu içtim ben bugün aşırı hareketliydi taklalar falan atıyordu. bi de aşırı idrara sıkışık gidin. yoksa düzgün görünmüyor
Smyye1B Beyza2727 Çikolata yiyorum giderken bide arabayı hastaneye mesafeli bırakıyorum işte gidene kadar yürümüş oluyorum birazda olsa 😇 zaten yeterince hareketli 😇
ada58 Beyza2727 tatlı bişey yemeyip idrara sıkışsanız bile olur, görüntü kalitesi tamamen ne kadar sıkışık olduğunuza bağlı , bebek büyük olmadığı için net görülmüyor