Minikbey03- Arkadaşlar bir saattir böbreklerimden sırtıma bir ağrı sancı girdii gazmı doğum sancısımı anlayamıyorum kasıklarıma karnıma giren bir ağrı yok ama sırtımda böbreklerimde ilk defa böyle bir sancı yaşıyorum🥺 38+4teyim doğum 3 mart planlandı🤦🏻♀️
eezgitturk Minikbey03- ay çok heyecanlı keşke benimde olsa😂 bence doktoruna ulaşabiliyorsan ulaş yada direkt doktora git canım . İlk gebeliğim ben olsam duramazdım yerimde 😂
Bernako Minikbey03- Doğum sancısı kemer şeklinde oluyor. Belden başlayıp kasıklara geliyor. Bebek içerde kasılıyor.
Minikbey03- camellia evet yani şuan mesela onbeş dkyi geçti hiç dinmedi biraz hafifliyor yine başlıyor
camellia Minikbey03- 15 dk sürmez sürekli 1 dk süre 2 dk bekler sonra 1 dk yine süre gibi dayanamayacak gibi olursanız acile gidin
eezgitturk Minikbey03- belden aşağısına sıcak tut diyorlardı canım. Geçerse yalancı sancıdır diyorlardı. Hemen dene canım ben bile merak ettim 😂
Minikbey03- eezgitturk sıcak su torbasıyla geziyorum üç saattir ama yok geçmiyor bebişte toplandı taş gibi şuan hastaneye gidiyoruz🤦🏻♀️😃
Minikbey03- eezgitturk hahah 🌺 evet sancılarım var açılmam 4 cm doğum başladı sabah ya normal ya sezeryan doğumla gelecek inşallah bebişim🌺
eezgitturk Minikbey03- ah çok sevindim canım senin ve bebişin için en sağlıklısı hangisiyse öyle doğurursun inşallah 🙏 darısı bana inşallah 😂
eezgitturk Minikbey03- nişanın ve suyun gelmiş miydi ? Ayrıca tabi herkesin bünyesi farklı ama spor yürüyüş ne bileyim doğumu tetikleyici bişeyler yaptın mı canım ? Sanki herkes doğuracak bir ben kalkacakmışım gibi korku geliyor bazen bana😂😂
Minikbey03- Bernako maalesef işte her kişide farklı bende doğum sancısı değil dedim ama maalesef doğum sancısı çıktı…