Beren Arkadaşlar haftalardır geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var günde en az 3 tl su içmeme rağmen.Doktor birkaç kere fitil ve suya karıştırılan toz ilaç verdi ama ona rağmen geçmedi benimle aynı durumda olan var mı ;(
Minnosunannesi Beren benim hamileliğimden öncede vardı şimdide çok beter . Bol su içiyorum ama geçmiyor doktorum 1. Trimesterea ilaç önermiyorum dedi o yüzden kullanmıyorum hiçbişey ama çok korkuyorum bebeğe zararı olcak diye😔
Mine İçtiğiniz suya bir iki damla limon damlatabilirsiniz, iç çamaşırınızı sık değiştirin ve mümkünse pamuklu olsun ütüleyip giymeye çalışın zaten bol su içiyormuşsunuz 😌 bunlar benim doktorumun bana tavsiyesiydi inşallah geçer kısa zamanda 😊
Ayla Aynı durumdayız bende bekarken de vardı hala devam ediyor fitil ve suya karıstırılan ilaç verdi 28 haftalık gebeyim bana da doktorum sık sık iç çamaşırı değiştirmemi giymeden hemen önce ütülememi kaynatır derecede yıkamamı mümkünse renksiz iç çamaşırı gitmemi tavsiye etti bu arada 2 buçuk 3 litreyi gecmesin içtiğiniz su böbrekler çok çalıştığı İçin dırek içtiğiniz gibi atılıyor yani vücuttan atacağınız seyi atamamış oluyorsunuz
Beren Acaba bebeğe zarar gelir mi diye korkuyorum internette erken Doğum riski falanda yazıyor korkuyorum ;(
Mine Beren kötü düşünmeyin elinizden geleni yapın Allah’ın izniyle geçer inşallah siz hep en iyisini düşünün iyi olsun hem siz gerilip üzülürseniz bebeğinizde etkilenir 😇