tontonhanim Kızlar adetlerim düzenlidir döngüm 28 gün yumurtlamam 14. Günü olurdu her zaman ama bu ay 20. Günde geç yumurtladım ilk defa oldu sizce geç yumurtlayınca geç mi adet olunur ??
Srdm tontonhanim adet gününün yumurtlamayla bi ilgisi oldugunu düşünmüyorum ben bu ay normal zamanda adet olduysanız diğer ay yine olması gereken zamanda olur
ogretmenHnmm tontonhanim yumurtladiginizi ve catladigini nasıl anlıyorsunuz ben hiç bilmiyorum böyle bir sey anlayamiyorum
babymoomss Srdm hayır doktorum geç yumurtlama olunca geç adet olacaksın dedi ben adet oldum bitti diğer adet olma günüm geçti doktora gittim dedi bu ay geç yumurtlama dönemindesin
tontonhanim ogretmenHnmm ben adetten sonraki 14. Günde beyaz akıntıdan anlıyorum kaşık ve karın ağrısıyla birlikte oluyor bide Günay kontrolüm vardı ordan anladım
cemreee__ tontonhanim bunu bende merak ediyorum daha hala yumurtlama görmedim 19. Testimi yaptım bugun
tontonhanim cemreee__ cemreee__ hmm ben yumurtladım ama geç yumurtladım 20. Günde şimdi geç mi adet olucam anlamadım
cemreee__ tontonhanim 17 gün sonra gebelik testi yapman gerekiyomuş canım yumurtlama gördükten sonraki 17. Gün
ogretmenHnmm cemreee__ ne zaman yapmaya başlanıyor bu test adet bittikten heken sonra yapılıyor mu 7 aylık evliyim hic bilmediğim şeyleri duyuyorum valla 😀
tontonhanim cemreee__ hmm o zaman 17. Güne kadar adet olmazsam gebelik testi devreye giriyor değil mi
cemreee__ tontonhanim eğer adet olursan yinede yap canım 17 gün sonra belki normal zamanında adet olursun onu önemseme yinede 17 gün sonra test yap sen
tontonhanim ogretmenHnmm kız uygulama indir her ay adet olduğun ilk günü kaydet bide adet oldun bitti ya 11. Günde ovulasın testi al t çizgisi en koyu olduğu zaman senin yumurtlaman oluyor
cemreee__ ogretmenHnmm inanın bende bişmiyordum bu ay ilk kez yapıyorum bu testleri adet bittikten hemen sonra başlanılıyor çift çizgiyi gördüğün gün yumurtlama oluyor instagramda bir gebenin günlüğü sayfası var ben ordan aldım çok güzel anlatıyor o sayfada incelemeni tavsiye ederim canım
tontonhanim cemreee__ hmm İnşAllah unutmaZsan yaparım da merakta kaldım adetim 1 gün gecikti de ilk defa gecikiyor merak ettim adet olsam da denicem ama hamilelik olsa adet olur mu ki 🤨
cemreee__ tontonhanim geç döllenme olacabileceği için belki adet olabilir canım ama sen mutlka gebelik testi yap benim olursa yumurtlama bende ona göre yapacağım