Deletedmom72728 Kizlar az evvel hastaneden geldim bebeğim erkek 29 hafta olmuş kilosu 1400 gram olmuş sizce zayifmi bide 29 haftalık bebek 8 aylık mi oluyor tam soramadım doktora
kahvesever__ Deletedmom72728 hayır 8 aylık olmuyor 7 aylık oluyor kilosuda iyi bence doğuma kadar güzel beslenirsen bebek te alır
Deletedmom72728 camellia haftasına göre kilosu normal dedi 8 aylık olmuş dedi ama 30 haftaligi ben 7 aylık diye biliyorum cildiricam yaa bide uzman doktor
Deletedmom72728 kahvesever__ bende 7 aylık diye biliyorum 8 aylık oluyor dedi sabahtandir eşimle onu konusuyoruz hiç bişi anlamadım
camellia Deletedmom72728 doktor daha iyib ilir tabi haftayada başka bi doktora gidin içiniz rahat etsin
Brcnbysl Deletedmom72728 7 buçuk aylık bebeğiniz yani 8. Ayın içinde doktorlar bir ay 4 hafta olarak hesaplıyor sizde 30 haftayı 4 e bölerseniz 7 buçuk aylık olur. Bebek anne karnındaki gelişimi doğuma kadar 40 hafta oluyor onların hesaplamasına göre 9 ay 10 gün olarak düşünmeyin bazı aylar 31 çekiyor
Deletedmom72728 camellia camellia geçen gittim doktor 25 haftalik bebeğe 1200 demişti yanismi hesapladik diye bu doktara geldim zaten buda uzman doktor ama 8 aylık diyor
Deletedmom72728 Mocuzemiz canım okadar kafamı karıştırdılar ki hastanede şişman dediler benim çocuğuma 17 haftalık bebeğe 600 gram demişlerdi şimdi nasıl oluyorda 1400 durdu aklım almıyor bu işlerden anlamıyorum desem sana yeridir 😟
Deletedmom72728 Minigin_annesi0 kız orda 29 haftalık 6 aylık yazıyor aaaaa kafayı yicem bence o liste yanış geçen başka biri daha atmıştı 25 haftalıktim 6 aylık yazıyordu dmdkdkcfkfjfjfj😂😂 napicam yaa offf 😢😢
Minigin_annesi0 Deletedmom72728 kız herkes farklı hesaplıyo bende anlamadım hangisi doğru en mantıklısı ben takvimven yapıyorum son adet tarihimle gün gün kaç aylık çıkıyosa
melikeguneyozalp 30+2’yiz bugün kontrolümüz vardı 1355 gram bebeğim. Haftasıyla uyumlu.😊 2 hafta sonra 7. Ayı dolduracaksınız 6.5 aylık şuan.😇
Deletedmom72728 melikeguneyozalp e bana 8 aylık olmuşsunuz dedi 4 hafta sonra 9 aylık olucaksam eğer doktorun dedigine göre sizde 6 aylık diyorsanız ozaman ben 7 aylık erken doğum yapmış olurum
Aselinkooo Deletedmom72728 kilosu normal 7 ayınız bitti. 8 i doldurucaksınız. Bitirdikten sonra genelde ay söyleniyor doktor girdiğiniz ayı söylemiş.
melikeguneyozalp Deletedmom72728 8 aylık olmanız mümkün değil. 8 aylık olsanız 4 hafta sonra 9 aylık olmuş oluyorsunuz yaklaşık 33 haftalıkken ama gebelik 40 haftalık bir süreç. Bence doktorunuzun kafası karıştı biraz.😅