Seymaben Gizemhilmi valla ben kendimi bildim bileli jilet kullaniyorum elim alisik oldugu icin bakmadan yapabiliyorum simdilik 33+2 deyim.karnim daha fazla buyurmu bilmiyorum 😅
Mucizem_211 Gizemhilmi doğumdan önce lazere giderdim sonra tüp bebek riskli gebelik derken kasılma yasak olduğu için jiletle alıyorum mecbur
kediannesi60 Gizemhilmi ayna koyup ağdayla aldım 7. Aya kadar jilet yaptığım icin ilkte zorlandım ama alısınca uzamadan aldım sürekli doğuma temiz gittim🌸
Gizemhilmi Peki sancı geldiğinde nasıl yapıcaksın yani doğuma girmeden önce hastanede de mi jilet yapıcaksın çünkü 2 günde çıkıyor diye biliyorum
busraaras00 Gizemhilmi bende mecbur jiletle ayrıca doğuma gitsekte öyle tek tük tüyleri düşüneceğimizi sanmıyorum 🤷🏻♀️ Göbeğimden dolayı bende göremiyorum alabildiğim kadar alıyorum elim alışkın olduğu için kolay geliyor alamadıklarım içinde artık yapacak bi şey yok🤷🏻♀️
Aysun1981 haftada kuaföre gittim. Ben önceden ağda ve sonra lazer yaptığım için çok çıkmıyor gibi, idare etmeyi umuyorum. En kötüsü uzarsa jilet ile üstünden geçerim. Kadın olmak çok zor 😣