Deletedmom72728 Hlt-seyma21 peki bişi sorucam 31 haftalık bebek kaç aylık dedi size bana 29 haftalık 8 aylık oluyor dedi 30 haftalık bebeği 7 aylık biliyorum oysaki
Sumiire Hlt-seyma21 gayet iyi canım endişelenmebe gerek yok başka bebekler arasında kilo farkı olabilir her bebiş bir değil seninkinin kilosu gayet iyi
Sumiire brutae al işte doktorun ne dedi kilosu hakkında zayıf oldugunu düşünüyosan maden suyu ceviz muz meyve ve yeşil yapraklı sebzeler tüket bol bol
Deletedmom72728 brutae bende 29 haftalik olmuşum bebek 1400 gram olmuş normla dedi banada zayıf geliyo
Villanelle https://imgyukle.com/i/EYFYEn Her bebeğin gelişimi farklıdır ve kıyaslama yapmamak gerekir
Hlt-seyma21 Villanelle tabi ki haklısınız önemli olan sağlıklı olması kg değil, haftasına uyumlu olsun yeter.
Hlt-seyma21 Zeynepgl amin tabi ki öyle bilmediğimiz için soruyoruz danışıyoruz. Tavsiyeler veriyoruz. Bu uygulama bunun İçin zaten. Kimsenin kötü hissedeceği bir durum yok. Haftasıyla uyumlu olması yeterli sonuçta.
Hlt-seyma21 Deletedmom72728 31-35 8 aylık 36-40 9 ay oluyor diye biliyorum. 8. Ayıma girdiğimi söyledi.