0303 Herkese merhaba kızlar hangi marka ped kullanıyorsunu?Kotex sizce fazla koku yapmıyormu?Kotex kullanıyorum ama rahatsız etmeye başladı ne marka önerirsiniz?
Sumiire 0303 ben birtek molped kullanabiliyorum geri kalanın hepsi pişik yapıyo sık değiştirmeme rağmen orkit falan hiç kullanamıyorum
Ozge Mysaa ben de kotex dışında birşey kullanınca kaşıntı falan oluyor hatta hamile olmadan 2 ay önce yola çıktık çantaya ped almamışım. Benzincinin markette de orkid vardı. Ben de mecbur onu aldım ama 10gün kadar uğraştım kaşıntıyla. 😂
0303 Ozge yaa o kadar kötü yani.Şu anda lohusayım kotexsin kokusu çok rahatsız etti beni gece için olanı kullanıyorum.Ne kullana bilirimki alternatif🤔 Nazlimom
Ozge seymaseda parfümlü ve kokulu ped önermiyorlar pek. Nedenini tam bilmiyorum ama bir araştır canım 🥰
Mysaa Ozge orkid olsun molped olsun direk tahriş kaşıntı sonra bakıyorum pişik gibi olmuş birde onun acısıyla uğrasıyorum nedense kotex de bu sorunu yaşamadım yaklaşık 10 senedir aynı marka kokuda yapmıyor ya da yapmadı hiç 😀
bebekveannesiii 0303 en güzeli sleepy hamile kaldığımı bilmeden 2 paket büyük boy aldım kimseye vermeye kıyamadım😄😄
Elif_ztrk 0303 Meriz en iyisini bulamak icin denemek lazim ama inanin butun pedler terletiyor ondan da koku yapiyor en iyisi bir menstural kap kullanmak temizlik acisinda da hic sizdirma yapmiyo rahat bir kullanimi var kullanin derim
0303 Elif_ztrk bende düşünüyorum ama yeni doğum yaptım birazcık toparlandıktan son başlarım kullanmaya 🤷♀️
Bayancorek 0303 kotex kullandım bir kaç sene, daha sonra içeriğini değiştirmişler alerji yaptı bende sleepy e geçtim, çok memnun kaldım 🌸