selinbirincisezen Kızlar yarın kontrolüm var 14+2 oluyoruz. 10+6 da %80 erkeğe benzetiyorum demişti doktorum, sizce netleşmiş midir ? Hevesleniyorum birşeyler almak istiyorum 🙈👶🏻
aylinpalaa selinbirincisezen bence netleşmiştir artık☺️ Bizde perşembe gidicez 13+3 olucaz o gün inşallah belli olur 😂
KBTd selinbirincisezen bende bugün 14+2’yim baya hareketliydi doktor bize pipiyi de gösterdi bizde çok net gördük bacak arası açıktı ama kesinleştirmeyi 2 hafta sonra yapacağız dedi
selinbirincisezen Anneoluyorummmm ay inşallah hem merak ediyorum hem de heves ediyorum e bebeğe bi yere gittiğim zaman ☺️☺️❤️❤️
BusePolat Bende tam 14.haftada gittim %90 erkek dedi şuan 24.haftadayim değişmedi heyecanla oğlumu bekliyorum büyük ihtimal sen gidince net bisey söyler hayırlısı olsun canım benim 🌸
selinbirincisezen BusePolat ay inşallah bu sene de oğlan senesi midir nedir çevremde birsürü erkek evlat bekleyen hamiş var 😍🤰🏻❤️🤲🏻
BusePolat selinbirincisezen Kesinlikle öyle benimde cevremde şuan 7 8 kişi falan hamile 1 kız gerisi hep erkek bekliyo 😅
selinbirincisezen KBTd bana da idrara sıkışık ve tatlı yiyip gel dedi 🤣 inşallah görürüz ya aşırı heyecanlıyım
Kubra1e selinbirincisezen demek ki değişebiliyor cinsiyet canım bana da %80 kız dedi doktor ama ayrıntılı ultrasonu bekliyorum beklemeye devam edeyim o zaman
selinbirincisezen Kubra1e bekleyelim vallahi bana ilk erkek dediğinde kendimi o kadar alıştırmıştım ki şimdi kız diyince de bi acayip oldum