Aybikee Gulsummldr üsküdardan geliyo benim evim şişlide bana geliyo annem eyüpte ona da gidiyo, isterseniz numarasını paylaşırım detaylarıngörüşürsünüz;)
merwerkan1903 Aybikee semt nerede canim senin ben beylikduzundeyim ewim kucuk 80 m2 yatak odami temizletmeyecegim rahatsiz olurum.nekadara yapar acaba?balkon yok ütü de olmayacak walla yakinsa gelirse bende isterim😊
Aybikee merwerkan1903 benim şişli ama numarasını paylaşırım bir eyüp ve üsküdara fln gidiyor, siz görüşmek isterseniz numarasını veririm bilgi alırsınız;)
EFA Kızlar bnde merak ediyorum izmir de bildiğiniz bayan temizlikçi varmı acaba şirketden gelenler herşeyi yapmıyolarmş bnde çok detaylı olsun istiyorm
Asya_2402 Esra16 Ben geçen haftasonu aldım evdeki tüm dolapların içini düzenledi yatak odasında gardrobun içim sildi ben yerleştirdim ama diğer odalar ve mutfaktaki her şeyi kendisi indirip temizleyip yerleştirdi.rutin temizlik bu değil tabiki önce telefonda ne istediğimi anlattım kabul etti
Burcan Bahar54 bende sakaryadayım da düzenli temizlikçi arıyorum nasıl memnun kaldınız mı. Güvenilir birisi mi?
Bahar54 Burcan gizem temizlik sirketiydi sanirim. Ilk defa cagirdim idare ederdi sadece eli cok hizliydi oglen 2 de herseyi bitirmisti o yuzden erken cikmak istedi. Normalde 5 e kadar kalmak zorunda. Bende cok yoruldum onunla beraber o yuzden bir an once yolladim ki dinlenebileyim diye :)
Cbc Aybikee istanbulda hangi semt canım eğer sorun olmazsa numaradını alabir miyim şişlideyim bu arada
Aybikee Cbc ben de şişlideyim. Sara hanımn numarası 05393010398. Beni afitap yönlendirdi derseniz o hatırlar, 15 günde 1 fln çağırıyorum hattabu hafta yine çağıracağım.kime söylediysem memnun kaldı.
Aycatpzkrkmz Ben aydq bir alıyorum perdelermi yıkayıp takıyor, camları siliyor, salon ve oturma odası koltuklarımı siliyorlar, mutfak dolapları, birdr en son 3 halı mı sildiler geri kalan dip köşe bucak temizlediler 2 kişi 200 tl
Hdacnr Kızlar koltuklarınızı lekeleri götürmesi Temizlemesi için neyle siliyorsunuz memnun kaldığınız ürünleri yazar mısınız