Mercimekveannesi35 Kızlar merhaba 34+5 hamileyim..Bu aralar çok baş dönmem var kafam kalmıyor ,halsizlikte var bi işimi yapamıyorum..Bu haftalarda normal mi?Demir eksikliğim var acaba ondan mı böyleyim yoksa bebeğim mi çekiyor bütün enerjimi
camellia Mercimekveannesi35 bendede oluyordu tansiyonum düşüyor gibi oluryordu doktoruma sormuştum tansiyon dğşmesi sorun değil çıkmasını önermiyoruz demişti
Barisinannesi Mercimekveannesi35 sordun mu canım brnim de 35+2 olcuyorum seker tansiyon nabiz güzel ama halsizlik bi bas donmesi var sana ne dedi
Mercimekveannesi35 camellia çok teşekkür ederim,doğum yaklaştıkça korkularım arttı.her halimi takar oldum
camellia Mercimekveannesi35 haklısınız yine kontrolde olun kötü hissederseniz doktora gidin mutlaka sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Mercimekveannesi35 Barisinannesi merhaba evet sordum son artık normal dedi,çoğu artan hormonlardan kaynaklıymış..Allah güç versin hepimize inşallah
Barisinannesi Mercimekveannesi35 sukur hamdolsun baktim baya olan da var olmayan da :)) normal olmasina sevindim :)) cok sagol