tanebebek Melek2424 bilmiyorum canım bence gebelik var ama kimyasal olabilir yerleşme kanamasıda gördüm Perşembe çünkü akşamda balık yemiştim aşırı tiksindim balıktan
Melek2424 tanebebek işallah hayırlı haberdir bu canım geç döllenmemi oldun acabaki benimde morel yerlerde
Melek2424 https://imgyukle.com/i/E2x62Y Baksana deli olucam ya 4gün önce kan verdiğim yerden hemşire kanı aldı yanlış çıka bilirmi acaba dünden beri kafam kazan gibi
Melek2424 tanebebek doktor pazartesi bir daha kan ver diyor anlamadım bende deli olacam ya dün gittim ne baktı ne birşey kana yolladı beni beş haftalığım anlamadım kan verdim. Düşük çıktı
tanebebek Melek2424 belki yükselmeye devam eder canım sıkma canını Pazartesiyi bekle bakalım inşallah bişey yoktur🙏
Melek2424 tanebebek bende bugün gittim doktora bna cok ara vermişsin ikinci çocuğa yaşında baya olmuş aşılama yapılması gerekiyor dedi baaa
tanebebek Melek2424 hadi ya üzüldüm canım ama vardır bunda da bi hayır bende dün adet oldum bu aya kısmet artık
Melek2424 tanebebek aynen öyle valla cnm bizdede ne kısmet varmış ya ama nasıl karnım agriyor anlatamam sana
tanebebek Melek2424 hayırlısı canım bu ay tekrar ümit var en azından sağlık olsun ilk gebeliğin mi olacak