ElaBuse Arkadaşlar selam Sezeryan için doktorum 39 . hafta yaptıgını soyluyor bana geç gibi geldi sizin doktorların düşüncesi nedir ?
ZenKen ElaBuse eğer bir sorun yoksa vaktinde olması güzel bence. Ben 40. Haftamda olmuştum, biraz daha kilo alsın bebek diye 🤭
Lulikli ElaBuse benim doktorum da 39+0da yapıyorum en erken dedi geç değil bence bebek tam 9 aylık oluyor hatta 9 ay 3 günlük
gul06_ Benim dr da 38 de yapiyor 1 nisana sezaryn günü verdi ogunde 38+1 oluyorum. Diger gunlerde doluymus 6 nisan olsun dedim kiziminda dogum gunu 6 nisan vermedi o güne 38+6 olcaktim o kadar bekletemem dedi 😞
ElaBuse Lulikli Ya hep okuyorum internetten 38 . Haftada yapılıyor yazıyorlar benim doktorum 39 diyince bir tereddüt ettim😬
Anneoluyorummmm gul06_ ben de 33+6 2 gün öndeym szden umarım mart sonu olur benımde yenimi aldınız tarih bende cuma gidicem insallh artık söyler tarihi
gul06_ Anneoluyorummmm cuma gunu kontrolum vardi gelmisken sezaryn gunu verelim sana dedi. Normalde 34 te veriyorlarmis bidahaki randevumdada 35 olacgm icin 33 te verdi bana sizie veriri cuma gunu buyuk ihtimal.
gulsaharen Bende 34 hafta oldum bugün itibari ile Dr um 28 marta tarih verdi 14 martta gideceğim netlestirecegiz
Babyturan ElaBuse Bende planlı olacağım benim doktorumda 39 40 da alıyorum dedi , günüm daha belli değil 35. Haftayım 😌 ne kadar dursa iyi bir aksilik olmadığı sürece bebek kilo alıyor 😅