lllllg Merhaba güzel anneler bebeğinizin kilosu bu haftada ne kadardı acaba?haftada bir yada maksimum 10 günde bir muayene cagriliyorum ve bebeğimin aldığı gram bazen 350 bazen 250 oluyo sizdede değişkenlik gösteriyor mu
Anneoluyorummmm lllllg benim 32 haftalıkken 2800 dü benim ki biraz toplu olcakmis. Cuma gidicem bakalm kac olmus 34 olcaz
tugbaacng lllllg 35. Haftadayım, 3 kilo olmuş. Normalde 1 haftada 250 gram alması lazım bu haftalardan sonra ama benimki 420 gram almış, biraz iri diyor doktor. 2,5 kg olması bu haftalarda ideal
dlrglnc lllllg 34+4 te 2870 dedi doktorumuz biraz tombiş bir bebekmiş ☺️ değişiklik söz konusu tabiki , doktorum şuan 4 ü geçebilir 3500 doğadabilir dedi 🙃 9 nda kontrolümüz var 36+4 olucaz doğumu konuşuyor olabiliriz dedi bakalım 🙂
Zubidubii lllllg 35. Haftada 2800dü şu an 36+3 olduk yarin muayeneye gidicem bakalm ne durumda bebisimiz ama yerine sigmiyo artik sanki :) karnım 38 39 haftadaymis gibi sizde de oyle mi :)
-deniz- tugbaacng Maşallah diyeyim sağlıkla kucağına alırsın inş. Bu dönemde ne yiyip içtin benim bebişte geriden geliyor ne yapcam bilmiyorum
lllllg atlasinannesiii oo maşallah benimde 3100 çıktı…ama normalde daha iyi gidiyodu kilosu az mı diye düşündüm bir an
tugbaacng -deniz- benim midem çok kötü ekşiyor.. o yüzden bol bol meyve tüketiyorum mutlaka her gün, ekşi köy yoğurdundan ayran içiyorum. Onun dışında ekstra bir şey yapmıyorum, normal besleniyorum. Abur cubur yediğim de oluyor..