NiilaYYy Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim bugun doktora gittim alttan muayne etti böyle muayne olan varmı
Ozge NiilaYYy aslında 10. haftada karından görmesi lazım ama daha net olması için bakmıştır diye düşünüyorum.
Merveonay NiilaYYy genelde erken haftalarda vajinal muayene yapıyorlar 10 hafta biraz büyük bunun İçin ben ilk gebeliğimde 6. Haftada bakmıştı 2. Gebeliğimde 7 de direk karından gördü neden yaptığını söyledi mi doktor
Cigdemmylmzz NiilaYYy ben 24 haftalık olucam daha hiç alttan bakmadı doktorum demekki öyle uygun görmüş canım
Melisacabuk NiilaYYy benim 6 haftalıkken altan bakıldı kese ve bebek görünüyordu karından ama ben kalp atısına bakmak istemiştim o yüzden altan kalp atısını duyduk
NiilaYYy Kızlar bende 6 haftalıkken karnımdan bakmıştı ilk muayenem kalp atışını keseyim görmüştük bugun farklı bir doktora gittik oda altttan muayne etti demek öyle gerek duydu
Nurdanhldz NiilaYYy bazı doktorlar ordan daha net görüyor diye alttan muayene ediyor banada demişti 16 haftaya kadar alttan muayene diye sonra doktorumu değiştirdim şimdi ultrasonla bakıyorlar 😅🌸🌸