Ceylandeveci0763 annelinkoo1 ah ah aynı dertten benden muzdaribim bugün gittim sanki dünyam başıma yıkıldı öyle dediler ama oladabilir olmaya da bilir dediler bana ilk cocugum ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum😔
annelinkoo1 Ceylandeveci0763 Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin canım tarama sonucun mu riskli neden öyle dedi doktorun insan kendini yiyip bitiriyor vallahi
Sedefege annelinkoo1 benim bebeğim içinde durum aynıydı. Ultrason da sorun yoktu bende onu baz aldım ve hep dua ettim. Rahmin için yalnız Allah bilir cnm sapa sağlam oldu oğlum Allah İn izniyle. Onun karnında olduğu günlerin tadını çıkar.
annelinkoo1 Sedefege ya ne güzel yazı bu inşallah bebeğim için de yanılmışlardır sağlıkla alırım kucağıma
Sedefege annelinkoo1 evrene güzel enerji yolla ve Allah a bırak o en güzel şekilde neticelendirir inşallah
Betulberen1591 annelinkoo1 ayıyız 18 marta gün verdi 2li riskli çıktı sadece kücük bi bebek dedi bu hafta kol ve bacak kısalığı var genetikte olabilir dedi kilosu 2 500 kizimda kücük dogmustu 47cm insallah oglumda öyledir ama hareketleri cok az cılız sizinki nasil
annelinkoo1 Betulberen1591 ben en son 1 ay önce gittim 2 kiloydu hareketli de maşallah sizde üzülmeyin genetiktir inşallah
Mef27 Betulberen1591 merhaba, kol ve bacak kısalığı kac hafta geride, dün kontrolüm vardı, bizimki iki hafta geriyken şimdi 4 hafta geride kalmış, doktor artık Down sendrom şüphesi ağır basıyor dedi, çünkü kalbinde de delik var :(
Betulberen1591 Aayyssuu insallah saglikla alırsınız bebeginizi buraya yazın lütfen bizede umut olursunuz insallah 18 martta benim doğumum 2li riskli demislerdi Allah kimseyi evladiyla sınamasın gün yaklastikca gecmez oldu
Aayyssuu Betulberen1591 tabiki ne gelirse kabulüm ama insan işte yine de üzülüyor elinde olmadan mutlaka haber vericem amiiinnn inşallah rabbim bütün evlatlarımıza sağlık versin 🙏💐
Azize64 annelinkoo1 bende 14 haftalık hamileyim ense kalınlığı 3.19 çıktı tarama ve fetal DNA testinde 1/29 çok riskli dedi doktorum çarşamba günü amniyosentez testi vericem tek umudum o inşallah temiz çıkar
benimmdunyamm Azize64 fetal dna yaptırdiysaniz Amniyosenteze gerek yok ki fetal dna sonucu doğru çıkıyor çünkü
Mylove annelinkoo1 Benim doğum yaptığım zamanda birine Rowan sendromlu demişler bebis sağlıklı olunca anne şaşırdı doğum hanede çığlık çığlığa seviniyordu
Ceylandeveci0763 annelinkoo1 taramada verdiğim kanın sonucu öyle çıktı canım taramaya baktı birşey yok iyi dedi taramadan sonra verdiğim kanda olabilir dedi sonrada diyo bu bir varsayım oladabilir olmayadabilir
benimmdunyamm annelinkoo1 canım ablama testlerede down sendromlu olabilir dediler ayrıca detaylı ulturasyona gitti kaç tane doktora göründü hepsi down sendorumu dedi çocuk doğdu şükürler olsun sapasağlam yani geçen de tiktok da gördüm kadın her testi taramayı yaptırmış hiç bir risk çıkmamış sağlam demişler onun kide down sendromlu dogmus Allah’ın bilecegi iş üzme kendini
annelinkoo1 benimmdunyamm evet canım öyle oluyor valla benimde çevremde çok örnek var böyle ama ne biliyim insan üzülüyor valla riski bile korkutuyor insanı Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize