fatma-kpnk Kızlar merhaba 4 aylık bebeğim var.Sünnet ettirmek istiyorum nasip olursa hastane üroloji doktoru / çocuk cerrahisi yaparsa olarak iki gruba ayırıyor.Hangi bölüm daha sağlıklı ağrısız acısız tavsiyenize düşüncelerinize ihtiyacım var 🙏🏻💐
Kbrayankkk fatma-kpnk bende istiyorum 5 aylik bebem var ama esim 1 yasina gelsin falan oyle diyor küçük daha diyor bana kalsa 40 lıyken yaptirirdim
Zuleyy Ben 7 günlükken yaptırdım dr salih selman a eve geldiğimizde biraz agladı sonra hic acı duymadı cok sükür
Delicesareti Zuleyy bzde yarın Salih selmana gidicez nasip olursa memnun kaldınız mı acaba bide normal mi sünnet oldu lazerle falan da kesiliyo ya Salih selman lazerle yapıyomu bilginiz var mı telefonda randevu alırken bunhnla alakalı bişi demediler ben lazer istiyorum ama
elifkrs Kbrayankkk hemen yaptirin bence.. bende 1 bucuk yasinda yaptirdim covidden dolayi cok zor oluyor
Zuleyy Delicesareti yeni gördüm kusura bakmayın. Yaptırdınız mı ? Lazerle yapmıyor kendisi ama cok cabuk iyileşiyor nasıl oldu bebişiniz memnun kaldınız mı
Delicesareti Zuleyy memnun kalmadım fazla çok aşırı ağladı hiç ağlamadığı kadar hemde😔yarası iyi durumda ama çok şükür