Guzucuk25 Ozlm12345- ben bursa şehir hastanesi takipliyim kızımda hem özel hem şehir hastanesi takipliydim doktorundan memnun olduğum.icin şehir hastanesine dwm ediyorum
Zehranurefsan Ozlm12345- ben embiye yilmaza gidiyorum kendi poliklinigi var ama dogum muhtemelen dorukda olucak az kaldi bakalim
Yigitinannesi_ Ozlm12345- hayat hastanesi Nazmiye şentürk bnm cnm cok memnunum 2. Bebegimdede tercih ettim
Ozlm12345- Guzucuk25 takip için gittiğiniz doktor mu yapıcak doğumu onu da çok merak ediyorum nöbetçi doktor kimse o yapıyomuş diye duydum ben
kayraninannesii Zehranurefsan merhaba bende embiye hanıma gidiyorum doğum ücretlerini öğrendiniz mi acaba ben bir daha ki gitmede öğrenirim büyük ihtimalle daha 29 haftadayım
Aynurerogluu Bende hayat hastanesi Nazmiye Şentürke gidiyorum ve çok da memnunum çok güler yüzlü ilgili…
Yigitinannesi_ Aynurerogluu bende ona gidiyorm gerçekten çok iyi bi doktor 2.hamilelgm gene onu tercih ettim
Guzucuk25 Ozlm12345- bana kendisi gün vermişti normal için ama sezeryan oldum doktorumun kendisi girid şimdi de dogumuma kendi doktorum girecek inşallah Bi aksilik olmazsa
Ozlm12345- kayraninannesii bende gidiyordum embiye hanıma 5 bin dedi sezeryan için dorukta hayat hastanesinde yapıyo doğumları