Glsh14 Bugun kontrolumuz vardida bebegim 590 gram 30 cmdi.doktor midesinin 5 gun geride oldugunu ama cok onemli olmadigini 1-2 hafta ileri geri olabiliyor dedi.ama yinede benim biraz canim sıkıldı sizin bebisler ne durumda merak ettim
Glsh14 ipekveatlas doktorda kotu demedi ama 5 gun geri diyince uzuldum acaba ilerler mi neler olur diye.sizin kiloya gore normal o zaman canim
ipekveatlas Glsh14 bebekler 2 hafta geri ya da ileri olabilirler ve hic bi sorun teşkil etmez canım eğer 2 haftayı geçerse o zaman bi problem olabilir.. 5 gün hiç bişey bence üzülme boşuna bebeğini strese sokma. muz ceviz süt kaşar peyniri her gün tüketebiliyosan tüket
Glsh14 ipekveatlas muz sut her gun tuketiyorum cevizide tuketiyordum ama son 1 aydir pek tuketmedim tekrar her gun yemeye baslicam.kuruyemiside tuketeyim.cok tesekkur ederim canim icimi rahatlattin☺️🌸
Bebetooooooooooo Glsh14 haftamız 23+6 ben bunları rutin yemediğim halde bebeğim 690 gram iri dedi doktor . Öyle yemem de yok acaba kullandığım vitamin demir mi şişiriyor bebeğimi
Bebetooooooooooo Bugün detaylıya girdim 23+6 690 grammış, Dr bebek iri dedi. Miğde bulantım olmuyor ama İştahım da öyle aman aman yok kilosu sıkıntılı mı sizce
Dozem Bebetooooooooooo iri değil ki benim ki 22+3 te 610 grdı normal dedi zaten bi çizelge veriyor orda üst sınır iri denilecek bebek ağırlığı 900 gözüküyo o haftada