Bernass Merhaba hanımlar Şanlıurfa da detaylı ultrason için hastane ve doktor bilginiz var mı acaba ve fiyat bilgisi
mrs_elisah Bernass kadir yaman’ın kliniğinin yanında Şinasi çiftçi var ben 1 sene önce 500 TL ödemiştim
Mavidunyamm Bernass Şinasi çiftçi şuan Şanlıurfa eğitim araştırma Hastanesi’nde. Az önce MHRS den baktim randevusu açılmış hemen alabilirsiniz. Çok iyi bir doktor 😊
Sibelalparslanasel Bernass Yeni açılan nev hospital hastanesinde detaylı ultrason yaptırdım Mehmet ağar Emre ekmekçiyi önermişti çok memnun kaldım 1 saat falan sürmüştü detaylı şekilde bilgi verdi 400₺ ödedim
Bernass Mavidunyamm bende baktım ama direk randevu alınmıyor sanırım kadın doğumun yönlendirmesi gerekiyormuş.siz alabildiniz mi
Mavidunyamm Bernass benim daha haftam gelmedi siz yazdığınız için baktım açılmış randevu.evet kadın doğum doktorunun yönlendirmesi ve kayıt açılması gerekiyor. Direk randevu yok oraya
Fatmakcrr Mavidunyamm merhaba ben de detaylı ultrason için araştırma içerisindeyim. Siz yaptırdınız mi
Mavidunyamm Fatmakcrr hayır daha 19 haftaligim 2 hafta sonra Şinasi çiftçi ye gitmeyi düşünüyorum. Kendi yeri var çok ilgili ve ayrıca eğitim araştırma Hastanesi’nde de görev yapıyor ordan da randevu alınabilir