Zeynokus Arkadaslar ilk biberon temizligini kacinci haftada bitirdiniz ben 32. Haftadayim valizi kapaticam simdi kaynatip Kilitli posetlere koysam olur mu sizce cok mu erken 🤔🤔🤔🤔
SeS2019 Zeynokus yok canım zaten poşete koyucagın için hiçbir sey olmaz 🙏 hazırlıklı olmakda cok fayda var 7 aylık dogum yapmıs biri olarak söylüyorum
Nasaearth Zeynokus erken değil hazır bulunsun ben de 32 de kaynatıp poşetledim zaten ağızları da kapaklı
Karliozlem Zeynokus ne kadar erken hazırlarsan kafan rahat olur canim🐣🌸hemde hiçbişey unutmamış olursun
Hayallerim95 Nasaearth kaynatmayı ilk defa duydum ben normal yıkadım ama öyle olmaz mı biberon temizleyicisi ile 😀
SeS2019 Zeynokus 31 de oldu sıfır hazırlık pijamayla gitmiştim hastaneye 😔 bebege son ayda kıyafet alırız diye bir parca mendil dahi almamıstım . Şimdi 6.5 Aylıgım her seyini thazırlıyorum ☺️
SeS2019 Zeynokus yok canım hepimizi bir seyler ogrene bilmek için buradayız 🙏 16 gün kaldı bir ay demişti ma kızım cok güclüydü o yüzden 16 gün sonra kavustuk
Karliozlem Zeynokus sağlıkla kucağınza alın İnşAllah bebişinizi hayırlı zamanda 🌸zaten herşeyi halletmişsn
seyma1999 Kızlar 29. Haftadayım kasıgımın sol tarafına sancı vuruyor normal mi bu lütfen acil cevap verin ilk gebeliğim
Zeynokus seyma1999 oyle bi. Agrim olmadi hic ama dayanilmicak ve dinlendiginde gecmeyen bir agriyla acile gitmeni yada doktorunla gorusmen iyi olur
Zeynokus SeS2019 Masallaah ona yaaa :) benimde erken dogrum riskim var serklajliyim 32 haftama giricem yarin umarim bekler biraz dahaaa 🙏🏻
SeS2019 Zeynokus işllah canım sabırla bekler annesinin karnında 🙏 erken dogumun bir cok dezavantajı var cünkü en azından 36 haftaya kadar beklemesi ciger gelişimi cok iyi olur saglıcakla hayırlı günde gelsin işllah 🙏