MihrimahVeAnnesiii Zumranurelsev Ocak 27de komşum Karadeniz Medicalde 5700 epidural Sezaryen doğum yaptı normal doğum da aynıymıs
Busracinar Medical Park doğum ucretini bende çok merak ediyorum bazıları 5600 bazıları 5000 bin küsur diyor kisiyegore fiyatmi değişiyor?
MihrimahVeAnnesiii Busracinar Kişiye göre değişmiyor da iki tane Medical Park hastanesi var biri yıldızlı Medical Park biri Karadeniz Medical lark
Dmrdmr18 Busracinar epiduralli 5600 canım 600 TL epidural ekstra ücret ben sordum 5160 TL dediler yıldız medicale
Dmrdmr18 Busracinar doktora göre değişiyor galiba canım nebahat hanımı öğrenince haber ederim sana sen benden önce öğrenir isen eğer sen haber edersin😂
MihrimahVeAnnesiii Turker Normal doğum 3250 Epidural normal doğum 4000 Genel sezaryen 3500 Epiduralli sezaryen 4250
Busracinar Medicalde doğumdan önce PCR isteniyormu sezeryan planlı ama normal doğumda nasıl oluyor bazılarından alınmış bazılarından alınmamış bilgisi olan varmı?
Turker Açıkçası muayene için devlete gidiyorum özel çok pahalı geliyor ama doğumu özelde düşünüyorum 23.haftayiz 🥰 sizin ki kaç haftalık ❤️
MihrimahVeAnnesiii Turker Evet haklısınız biraz pahalı olabiliyor malesef. Doğumu özelde düşünüyor iseniz bir iki kez görünün kaydınız olsun belki son anda gidince almazlar. Biz yolu tamamladık sayılır 38+3 🤗
Turker MihrimahVeAnnesiii Hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin Allah inşallah 🙏hangi doktora muayene için gittiniz