Serapa Hastaneyi arıyorum ama oraya gitmeden fiyat veremeyeceklerini belirttiler. Hastane uzak gidemiyorum tahmini fiyatlar için desteğinize ihtiyacım var. Ne kadara yapıyor özel hastaneler şeker yüklemesini?
Yagmur2210 Serapa canım bn İstanbul avisenna Hastanesi’ne gidiyorum 400 TL ödedim ama muayne de oldum
EsengulC Serapa devlet de yapıyor bence boşuna para ödemeyin zaten direk yapmayacaklar önce muayene isterler kaç mg lık yapılacağını belirlemek için ondan sonra yükleme yaparlar yne 2 kere gidersin madem uzak yakın bi devlet hastanesi varsa orda yaptır daha mantıklı
Seyma_ck Serapa merhaba İstanbul da aile hekimleri yapmıyor mu acaba🤔Ben Sakarya’da oturuyorum sağlık ocağında yaptılar benimkini.Hamileliğin başından beri tüm tahlillerimi de onlar yaptılar
Damlatuurgut Serapa sağlık ocağındaki doktoruna sor onlarda yapıyor bizim hastanemizde 420tl 🙄 sağlık ocağına doktoruma sordum yapıyoruz dedi orda yaptırıcam
Serapa Mavimucize e uygunmus ben 180 200 TL falan die duymustum ama pahalı gelmişti devlette ücretsiz yaptırmak varken :) teşekkür ederim
Kubrailkan 375 verdim bursa Anadolu hastanesi. 15tlsi içecek geri kalan kan testlerinin ücreti 😅 önceden bilsem orada yaptirmazdim🙊😬
Seyma_ck Minnakelifim03 bence arayıp bir sorun isterseniz.Hastanelerin yükünü almak adına İstanbul’da da yapıyorlardır diye düşünüyorum.