ppapatyaa giren varmi arkadaslar doktor randevu verdi ayrica bide nst yazmis ne oldugunu bilmiyorum ilk once nst ye giripmi doktorun yanina giricem bide esimde girebiliyomu yanimda
Merveazra ppapatyaa esin de girebilir cnm önce nst ye gireceksin sonra doktorun yanına karnına bebegin kalp atışını duymak için küçük bi alet bağlıyorlar sancin var mı yok mu ona da bakıyorlar
znurstnKaraca ppapatyaa nst sancın varmı yokmu diye bakılıyor canım karnına bağlanacak 15-20 dk sürüyo en önce nst’ye girip sonucu alıp doktora göstereceksin eşin giremez çünkü genelde nst odasında aynı anda bir kaç hamile bayanı alabiliyolar
Sedna Fark etmiyor. Önce muayene sonra nst ya da tam tersi yani doktor hangi türkü isterse. Nst ye eşimle giriyorum ben. Uzanıyorsunuz karnınıza iki bant takıyorlar biri ile bebeğin kalp atışı biri ile sancınız ölçülüyor. 15 dk sürüyor.
Canimdancan znurstnKaraca kacinci haftada nst istiyor doktor acaba. Bide kasilmadan sikayetim var nst onerirmi doktor canim. 24 haftaligim. Bilgin varmi acaba
ppapatyaa anladim tsk ederim kizlar internete bakiyorum bir suru sonuc cikiyo tam olarak anlayamamistim
znurstnKaraca Canimdancan 24 çok erken canım sanmıyorum ben ilk 36 da girmiştim riskli durumlarda 30-32 de girende var ama doktorun ne der bilmiyorum🤷🏻♀️
Beratalpinannesii Canimdancan benim karin ağrım vardı 23 haftada girdim nst ye canım söylersen kasilmani seni de sokarlar
Esesli Canimdancan ben 29+4 den beri giriyorum. Erken Doğum riskim olduğu İçin. Yarın 35 yine gireceğim
Canimdancan znurstnKaraca kasilma icin magnezyum verdi ama pek etkisi olmadi sanki. Sendede bu haftadada oluyormuydu kasilma acaba merak ettim canim
Gamze612 Canimdancan erken dogum riskimden dolayi hastanede yatiorum.. 25+5 im nts bana da baglandi.. duruma bagli oluyor
Canimdancan Gamze612 seninde kasilman falan varmiydi canim. Yoksa ultrasondanmi bakip oyle dedi doktor
Gamze612 Canimdancan kasilmam yoktu canim , rutin kontrolde acilmam olsugu tespit edildi, hemen yatisim yapildi. Gunde 2-3 kez nst bakiliyor