270320 Kızlar çarşamba sabah dokuzda sezeryana gireceğim. Ben gibi aynı gün ya da günü yaklaşanlar için umarım güzel geçer.Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🌸🌸
Lulikli 270320 ben de tam 1 hafta sonra 9 martta gireceğim inşallah yarın netleşecek 😊 sağlıkla kucağımıza alıp evimize dönelim inşallah 💙
211212g 270320 bende 2 mart sabah 9 sezeryan olacağım 🥰 inşallah güzel bir doğum geçiririz ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🤲🏻
Minnosannesi38 270320 Amin inşallah 03.03.2020 perşembe günü 8 de gireceğim bende sezeryana hayırlısıyla kucağınıza alalim inşallah 🙏🥰
seydahafsa Bende gireceğim kan düşüklüğü var korkuyorum inşallah hersey yolunda gider sağ salim alırız kucağımıza hangi anesteziyi olacaksiniz
Mmmelzo Allahım artık benim bebeğimde gelsin ya 39 hafta oldu ne normal olacağı ne sezaryen olacağı belli değil şuan ve artık bir an önce sağlıkla sıhhatle çıksın istiyorum☺️
Mmmelzo 270320 insan son günlerde daha sabırsız oluyor birde eşimin anne babası geldiler ev küçük yemekti bulaşıktı derken iyice bunaldım