Renginveannesi_ [silindi] bende dün gece esime ağlayarak yüzüklerim olmuyor bana yüzük al dedim 😂🤣🤣 tamam dedi 😂 21. Haftama giriyorum yüzüklerim zor çıkıyor 🙊
[silindi] Renginveannesi_ hadi yaa😂 oyy maşallah doğuma yakınken düşünemiyorum siz çıkarın zaten hemen sıkıntılı olmasın😅 doğumdan sonra takarız ya ne acelesi var
Sumiire [silindi] iyi yapmışsınız bi fark edemiyosun burda bi kadın foto atmıştı parmagının halini etkilendim bende baya dedim doğuma kadar takmasam bişey kaybetmem
[silindi] Tubmavi bende alyansı takıyorum şuan o hiç zorlamadan çıkıyor alırken de büyük gelmişti biraz ama diğeri tam gelmişti şimdi tam geleni parmağımdan çıkaramıyorum. Alyans taktım sadece 2 hafta sonra doğum var zaten çıkartırlar ne var ne yoksa
Renginveannesi_ [silindi] 🤣🤣 Evet aynen öyle canım çıkaracağım inslah doğumdan sonra yüzüklerin efendisi olarak sahalara döneriz 🤣🤣
pusatmom35 [silindi] hiç çıkarmadım nişan yüzüğümle evlilik yüzüğüm aynı 3 sene oluyor. Fazla kilo almama rağmen oluyor yüzük çünkü ödem yok şimdilik. 31 haftadayim 1 ay önce +12 kilom vardı simdi kaçtır Allah bilir 😂
Naneliayran [silindi] bi fizyoterapist hamileyken yüzük takmanın iyi gelmeyeceğini kan dolaşımını yavaşlatacağını söylemişti. Zaten ister istemez ödem oluyor yüzük ekstra sıkıntı olur.
[silindi] Naneliayran evet canım benim yüzük bide biraz tırtıklı bişey sabahları yüzümü yıkayacağım zaman çiziyor her tarafımı illa yüzügü çıkarıpta işlerimi hallediyorum 1-2 gündür zorlamdıgımı farkettim bugün çıkardım artık
MissWitchy Serpilicden ben de 35+2de taktığım yüzüğü 35+3 te takamaz oldum resmen :) o günden beri denemedim bile
[silindi] MissWitchy o 1 bile fark yaratıyor ben de 1-2 gündür çıkaramıyordum bu sabah baktım hiç çıkmıyor eşime söyledim sabun sürüp öyle dene dedi😂
[silindi] Aslangns ben galiba değiştircem yüzükleri tamamen ya. Benimki biraz tırtıklı bişey elimi yüzümü yıkarken çiziyo hep düz bişey almayı düşünüyorum
babynil @[silindi] hic cikartmadim sadece doguma girerken cikarttim 2gun sonra odemden olmadi inince yine taktm
[silindi] UzayliOzge ellerim çok şişmiş ödemden zaten doğumdan sonra geçerse takarım inş hiç acelem yok😂😂