kahvesever__ [silindi] hiç takmıyorum evlendiğimden belli dün deniyim oluyor mu dedim maalesef olmuyor baya şişti ellerim
daphnesmomm [silindi] ödemim başladığı için sabahları alyansımı çıkaramıyorduk,yaklaşık 1 aydır hiç takmıyorum😌 gün içerisinde arada takıyorum,o zaman oluyor ancak
Serpilicden [silindi] 35 haftalık hamileyim Cuma günü taktım çok rahat oldu Cumartesi den beri tıkamıyorum sıkıyor
Suzan-mustafa55 [silindi] kuzum takma bir süre kan akışına zarar zaten kilo ödem şiş oluyor birde yüzükle daraltiyorsun kan akışını sanki yüzük takmazsan adamımı boşuyon dogurduktan sonra tak ben kaldırdım zaten son ayda istesemde olmuyor
[silindi] gamzesahinn ben evlendigim zaman parmaklarım aşırı inceydi yüzüğü de en küçük seçmiştim o bile büyük geliyodu kuyumcu dedi artık bunu da küçültürsek yüzük parçalanır tamam dedik bizde😂şimdi çıkaramıyorum
kahvesever__ [silindi] eşim takmıyor inat biriyim eşime söylemiştim takmasan bende takmam diye önceleri sinirleniyordur şimdi kafasına bille takmıyor yüzük taktımı takmadımı 😂
MissWitchy Serpilicden ben de 35+2de taktığım yüzüğü 35+3 te takamaz oldum resmen :) o günden beri denemedim bile
yasemin_- [silindi] gebelik öncesinde takıyordum falat eller şişince takmayı bıraktım suan yüzüklerimi takamıyorum eğer sizin de olmuyorsa zorlamayın mazallah unutursunuz çıkmaz parmağınıza Zarar vermesin
[silindi] yasemin_- bende düşündüm dedim bunları şimdi çıkarmazsam ya daha da şişer de yüzükler kalırsa diye😂psikolojim bozuldu
yavuzhan1707 [silindi] ay takma o zaman artık parmağında falan kalır yuzugu kestirmek zorunda kalırsın
Meri3220 [silindi] beeeen nerdeyse 2 aydır takmıyorum yani napim canım mecbur yani keyfi değil ki 😅 sende zorlama takma çıkmaz bir gün Allah korusun yüzüğü kestirmeye gidersin bide doğumdan sonra takarız inşallah
SevcanBal [silindi] hamilelik öncesi kilo alıp takamiyordum hamile kalınca 8 -10 kilo verip bol bile geldi 4. Ay bitti şuan hala bol ama 9. Aya kadar ne olur bakacağız 😂