buse_2695 Odilnaz kilonuz iyi çünkü minimum 7 kilo alınması lazım diyordu okuduğum bi yerde bilmiyorum ne kadar doğruda
kahvesever__ buse_2695 yok tam tersi çok yavaş ama hamile kaldımdan belli böyle ne yersem yiyin hep aynı kilom doktor bille şok geçiriyor 😂😂
funnymummy buse_2695 bende 15. Haftadayım kilolu hamile kaldım ve almayı bende istemiyorum ilk zamanlar pek mide bulantım olmadı ama şimdi oluyor benim de😂o yüzden şükür kilo almadım ama dikkat ederek herşwyden yiyorum
buse_2695 kahvesever__ ne güzel ya ay benim metabolizmam daha da yavaşladı gibi galiba kullandığım haplardan 🤦🏼♀️
AsilveAnnesii buse_2695 ay inşallah dönemesek de ne yapalım bebelerimiz sağlıklı olsun gerisi hep halledilir şeyler 🥰
buse_2695 kahvesever__ kan hapın var omega hapım var d vitamini kullanıyorum haliyle onlar ediyorlardır 🤦🏼♀️
Seyma_ck buse_2695 18.haftadan itibaren kilo almaya başladım.29+2 yim +8kilodayım.Bakalım önümüzdeki 10 haftada kaç kilo alıcam🤔
Ayse_35 34hafta bitti, 73kg olmuşum. 58kg dan 73kg ma😁 ilk gebeliğimde 74kg doğuma girmiştim, bu gebelikte 75kg geçerim gibi duruyor 😬