sinemkayaaa yengem dün gece orada doğum yaptı yanında annem duruyor o yüzden ne olup ne bittiğini biliyorum. Öncelikle acil kadın doğum yerinde sadece 1 nst var yengem 3 kere nst ye bağlandı ve 3 kere bağlanmak için abartmıyorum akşama kadar beklediler neyse sonra yatışını felan yaptılar tabi bu sırada asla yakınlarıyla görüştürmüyorlar. Doğum haneye alırken yengemin kıyafetini vermişler telefon felan da içeri alması yasak sabaha kadar suni sancı vermişler ama tabi bunu hemşire söylüyor içeride yengem ne yapıyor nasıl hiç bilgimiz yok. Neyse Bi şekilde doğurdu kadın ama hem ıkınamadığı ve bağırdığı için hemşireler azarlamış hemde suyu gelince alıp 7 cm kesmişler 😑 sonra 3 kişin kaldığı Bi odaya aldılar o sırada annemide aldılar refakatçi olarak akşama kadar odada durdu sonra yer yok bahanesiyle tekrar kadını doğum hane odalarına indirmişler tabi oraya refaketçiyi almıyorlar ve telefon da yasak. Aynı anda kadın dikişli zaten annem veriyordu bebeği kucağına şimdi mecbur tek başına yapıyor bide elinde ne haber verşceği Bi telefon var ne başka bişey bide yabancı yengem. Yani kadın orada şuan telefon suz ve tek başına dikişlerş ile bebeğiyle ilgilenmeye çalışıyor. Asla tavsiye etmiyorum Bi an önce taburcu olmayı bekliyor lar heyecan ile asla gidilecek bir hastane değil