defneninannesi44 Bizimde bugün kontrolümüz vardı 27+0 972 gr 35 cm olmuş kızım 🥰bi de ultrasonda bize dil çıkardı 😂😂
meraklibiri74 Esincapkin bartındayım bnde detaylıya hangi hastanede yaptırdınız bn 16+5 im 22.haftada yaptır ddi doktor
Esincapkin meraklibiri74 ben karabükte yim ama bartina gittim yaptırmaya özel klinik doktorun adı bülent bayrak
Lavinia_35 Benim 21+0 da 16,84 sm 374 gramdı Burayı okuyunca boyu çok mu kısa kalmış gelişimle alakası var mı kızlar? Yada bundan sonra hızlı ilerler mi
Angel_ela1 Glck_anne sizinle aynı gün sayıyoruz 😍 biz de bugün ayrıntılı ultrasona girdik 440 gram çıktı maşallah bebişlerimize sağlıkla gelsinler 🥰
NehirinAnnesiii Mnk16 ben cok memnunum kuzum evlenmeden öncede gittigim bir doktordu zaten doğumumuda doktoru iyi tanıdığım icin tercih ettim sende memnunsundur umarim
nazy Putkane Aynıyız bende 18+3 bakalım bu Çarşamba gidicem benimkinin boyu kilosu kaç merak ediyorum ☺️
Efraimmm Mnk16 rabbim bağışlasın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasib etsin bizde 36+1plduk teyzesi
Sultangungor Handenyildiz herkeste aynı olmuyormuş ama şunu duydum çok zayıflar daha erken hissedebiliyormuş ki ben çok zayıf değil idealdim hani sizin vücudunuzu bilmiyorum ama 6.5 aydan sonra hissettim diyen bile oldu bana ama çoğunluk 16-20 hafta arasında bet hissedersin diyor